Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hm, si to kompenzuješ? :DD výhovorka dobrá, ale zachvíľku si povieš, že aj tie bananky su fajne škodlivé, že chcelo by to seknúť... a potom si najdeš niečo iné zasa :D
ehm *nyky (-:O
lost, žiadne pelendreky, žiadna príchuť v mojom prípade :D
ou, ale ten tvoj, to bol potom ináč drahý pelendrek....
niky, ale my sme inak úplne neškodní :D
lost, sa ti bude o čertoch snívať, si to balenie nemal radšej ani otvárať :D ja by som asi nevedela takto hromadne jesť sladkosti....
ja to robim tak ako keby som mal OCD...
dam si 1, alebo 3? 3 je pekne cislo, symbolicke, alebo 4? nie to je skarede cislo, udajne cislo smrti, tak dam 5, i ked 5+1 je ok nie? ale to je sestka, to jezas diabol, dam si stastnu sedmicku.. no jo, a ked to zjem, poviem si, no este si dam tak 5? ved co to bude dokopy len 12, tiez pekne cislo...
teraz uvazujem ze dam si este 3? :) alebo rovno 8 ? aby som mal 20 dokopy?
21 je pekne cislo!
ale tak necham tam posledne tri bnaniky osamote? :(
zjem cele balenie :D
a potom nezaspim :D
Musíte sa stále o jedle a o sladkostiach baviť?? Zase som hladná : D
pelendreky, hmmmm, na tom mam zlu spomienku :D to mi vytrhlo raz vecer plombu a potom ma to stalo takmer 80eur :D
ale aspon sa mi to sand uz nezopakuje, ale vzdy ked idem okolo tkaeho stanku, laka ma to kupit pelendrek :)
a aku prichut mas najradsej? :P
je ich sand milion a neviem to otestovat naraz :D a na druhy den uz zabudnem co bolo dobre :)
no vzdy si dam nieco ine a vzdy je to zaujiave :)
samozrejme ceresnove :D alebo klasika jablko/pomaranc.. a uz mi ponukali aj kolovy, co nebol zly tusim, uz neviem :) niekedy som ich mal tolko az mi ztoho nakoniec bolo SKORO zle :D
hm, bananky v čokoláde,... tak tých by som sa vedela kludne zriecť... tie veci nemám rada..... //-: ani pelendreky a želatínové cukriky, vlastne ani ostatné Jojo a ten štýl (-:O