Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

akože super že mi to neprišlo? :D tak to ma teraz fest zaujíma, čo si tam popísal :D
maily sa tam odosielať asi dá, len mne moje heslo neberie... no ale ja sa do tej schránky nejak dostanem, aj keby nasilu
idem, aj ty oddychuj binghi:)

Laurina22

Spalena,unavena,vystavena ale spokojna a stastna,plna pohody vas pozdravujem,prave som sa vratila z Pohody,bolo uplne uzasne.

A idem sa vyspat:-)))

[zruseny1]

jééžiš mária.. ja som hneď ožila :DD tak hneď aj padám- zameškané si dobehnúť, musím si ľahnúť :))))) fuf, tak je dobre... že si ok:)
dávajte si na seba pozor, všetci, jasné? :)

[zruseny1]

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!! žiješ:)))) bože ty!
ja mám odvčera mailovku pokafranú..neviem sa do nej dostať :( takže tam budeš už zbytočne písať
binghulák, no teda... ja som tak rada:) som sa bála ako o svoje dieťa..
prečo ťa nemám hľadať? :D čoho sa bojíš, veď úspešnosť by bola asi tak nulová :D "dobrý deň, prosím vás, nepozáte binghama? " "koho???"
a čo si mi písal do mailu? to muselo byť len včera alebo dnes..lebo včera ráno mi to ešte fungovalo...ale ten gmail sa vzchopí verím tomu, už raz sa mi to stalo, ale to bolo niečím iným

bingham

ani mi nevypadol internet...ani ma nezrazilo auto...pisal som ti uz na mail... :)

inac mas zaujimave sny...len skoda ze vzdy koncia katastroficky :)

a hlavne ma prosim ta nehladaj...ked tak ja si najdem teba :D

[zruseny1]

ja neviem lost:-/ nemyslím si..teda nech je kdekoľvek, ale dúfam iba, že je ok
a snívalo sa mi s ním, že sedel v aute a bola nejaká búračka... ale to bolo celé také zvláštne, akoby pred pár rokmi, neviem, bol to taký mladší chalan, a hovorila som mu bingham...
pôjdem ho hľadať, keď sa neohlási, neviem síce ako:D kedže o ňom viem asi tak 3 veci, ale intuícia ma povedie, na tú moju sa dá spoľahnúť...nejak to už spravíme:)

lost

mozno mu len vypadol internet, alebo je niekde na chate, alebo dovolenke :)
ved minule tu tiez nebol dlhooo

no ak by do neho narazilo auto, myslim ze skor to auto by bolo na vrakovisku ako on v nemocnici :))

[zruseny1]

toto bola ťažká noc:( bože tie sny, čo som komu urobila

a tento hajzlík čo robí? čo ak ho zrazilo auto a teraz leží v nemocnici? :((((