Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko jasne ze jazdim opatrne...obcas srnky odskakuju...niekedy aj ludia...ale inak ja som slusny vodic :))
no dobre...tak ak vsetci budeme zdravi...a zivi...tak ideme do toho...ale vaazne :D
minule som bol so psikom vonku, na moste kde nie je obchvat dokonceny.. a tak tam psila jedna pani na bicykli.. a ja ze kam to ide? ide pozriet ako t ovyzera? no ok, je to zaujimave.. ale ona ta mcakala a nehybala sa a ja som si myslel ze co robi? co ide skocit? :D (ale ani sa nedalo zoskocit, len par metrov) a az potom mi tuklo - pozera zapad slnka :)
o rok a pohoda? no ja neviem ani co bude rano a nie to este o rok, ale kto potom zostane strazit temu? :D
lauri, ty si taká romantická dušička? :) no... ja neviem, v mojom prípade..hm.. západ slnka... hm..ani brvou nepohnem :D možno keby mi tiež hrala popri tom oblubena pesnička:)
joj binghi, ja nemôžem za to čo sa mi sníva:) a nestane sa nič také, určite jazdíš opatrne (:DDD)
takže o rok ideme všetci na pohodu? :DD
ja inac najviac nenavidim prave moment ked sa pohoda (alebo ina zabava, kedze na ne aj tak nechodim, myslim vseobecne) konci :)
zas to brutalne bezrdenie do bezneho zivota "skola - robota" cokolvek..
avsak ak by bola zabava az do konca zivota, to by potom asi rychlo unidilo, vsak? :D ciii nie ? :D
ked sa toho roku 2012 dozijeme...a nestane sa ziadna katastrofa :D...tak mozme ist vsetci....to by bola ina pohoda :DD
jaaaj inko...lost...vy tomu dobre davate...nemam ani 24...a ani som nenabural :D...ale to sa este vsetko moze stat...tak nebosorujte :D
Mna chodi spehovat:-)))Vsak Lostiak???
Ano,bola som s braskom a kamosmi...a bolo super...ta atmosfera je neopisatelna.Nikto nezazera,nikto nenadava,vsetci sa tam k sebe chovaju ako kamarati...Atmosfera a a okamihy,ktore brali dych.Najviac ma dojala moja oblubena spevacka z Mexika,ktora spievala moju najoblubenejsiu piesen na svete,akurat ked zapadalo slnko...Nadherne,krasne,az mi slzy vyhrkli.
Samozrejme,aj pocasie vyslo na jednotku....
Jednu jedinu pripomienku mam,bolo malo sprch....
Jednoducho,bolo mi ctou a neviem sa dockat Pohody 2012:-)