Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, ale keď nevystrčíš nos z izby, tak tá dobrá nálada ti bude nanič :D možeš si ju nechať akurát tak pre seba...ha! a poď sa hádať že nemám pravdu.... no? :D
Inkognito
u mna to nestihne odskocit..
nastastie mam repraky vdaka ktorym (bohuzial) nepocujem ani ked mi motor poti krv v cervenej zone otacok - avsak nastastie preto, lebo nepocujem co odomna odskakuje ,resp co do mna narazilo :)
fakt sranda je ak nejaka velka tucna mucha narazi na celne sklo presne kde mam hlavu a ja sa len miknem ze WTF?! ale ak nepocujem naraz, tak sa len zasmejem ze haaa, tam mas :D neznasam muchy, lebo nemam na balkone sietku - lenivci mi ju nedalsi naspat a tak som mal rano otvorene dveren a 5 sekund a 2 muchy mi stihli vletiet donutra :D a ak oich dostanem von? musim kupit six-pack biolitu :D
ale nie, na cestach sa spravam relativne slusne :P cestari pochopitelne spia na varvinoch a ani do zakruty nevidim, a to nemozem riskovat ze tam bude cyklista :(
na blaznenie tam ma okruh :)
i ked na dialnici by som cyklistu neocakaval, tak tam sa este ako tak da :)
len ak ma chytia, tak som prisiel o vodicak, ale tak, skusim si rozopnut nejaky ten gombik-dva na koseli, ked pride k tomu :D
lost, pôjdeš sa nami, ano?! žiadne výhovorky
srnky v Bratislave? :))) či srnky- akože dievčatá myslíš, nie? :))
dobre, tak potom ťa chválim, keď si slušný vodič:)
lost, u teba je to ako? tiež kadečo odskakuje z cesty?
hej hej, smrteľne vážne :D