Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lauri, no staci mi staci :D akoze fakt, minule som si povedal ze idem na pizzu, ale mal som Bastiena so sebou, tak som len tak pred vzstupom do pizzerie cakal na pizu este 2 minutky kym mi ju upecu a .. potom ze kde ju zjem? lavicky nikde* a kde? v aute? Ok ale kde zaparkujem, v centre sa mi platit nechce, dialnice su daleko, kde inde.. tak som si povedal ze toto nie je hadam ani mozne.. 1 pes a tolko starosti.. som si povedal ze uz ho so sebou bravat nebudem a hotovo*
* az prave v tomto momente mi napadlo, ze ta pizzeria ma aj vonkajsie sedenie, LAVICKY a stoly, ja blbec... totalny blbec.. ze som si toto nevsimol skor.. ved tam by som so psom v pohode mohol posediet.. aaach jaaaj...
~~~~
ale ked s nim cetujem, on je v poslednom case extremne zivy, neviem ci je to zmenou jedla z granul na maso a kosti alebo len nahoda a dospieva, alebo je to pocasim alebo cimkolvek, ale zisutjem ze to nie je o nic lahsie ako ked bol stena :) respektive v tom pripade ak ho nechem bezcitne hodit do kuta a na hraj sa s tym plysakom.. tak nechcem aby skoncil - no a preto to chce cas :) i ked druhy pes kedze je maly by nebol priamo umerne narocnejsi, avsak by mohol pomoct aj Bastienovi ak by sa on sam nudil, avsak neviem si predstavit tu narocnost pri cestovani (ono to nie je ani tak lahke s 1 psom, kedze nie vsade mozem byt tak drzy ze ho zoberiem do potravin a/alebo v aute ho urcite nenecham, nemam nerozbitne okna) cize v tom je taky kapanek problem :) avsak 1 je vcelku zvladnutelny :) isto viac ako dvaja :/ ale dvaja, to by mohlo byt extremne zaujimave :) 2x viac lasky od zvierata :D
Inkognito
hmm, noo, hmm, öööö, hmm, taak, ööö, noo :D
no hej, toto je jedna pravda, ze ak sa nemam s kym podelit o dobru naladu (pes tolko asi neznesie) tak je to marnenie naladou :D avsak niekedy ked chcem niekomu podat dalej dobru naladu, tak ju odmietne :P i ked to je asi extrem, ale pripomina mi to jedneho kamosa..
otazka:
ale dokaze niekto prijat nazoaj velku davku dobrej nalady? ;)