Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
prečo myslíš že sa pokazil? možno ti iba vyhodilo poistky..vieš kde sa zapínajú? :DD
daj tomu chvílu čas...alebo popros suseda ak nie si moc technický typ :)
no ano..už sa ta ihla adpatovala, len to nebolo moc milé zistenie, ... ja som sa to dozvedela asi po 3 mesiacoch zo snímku u iného zubára :)
beeeeeee... mala by som sa objednať znovu:( ale ... ALE... ešte čas, nie? :)
no toto, smejd istice :D
mam pustenu plazmu, vysavac, pracku, 2 klimy, pc, notebook, zopar svtiel a prask.. nejde elektrina :D
a ten vonkajsi istic sa nejak pokazil :D
ja zhoriiiim, nejde kliima :D
len ako spustit tu elektrinu :D tak toto je haluz :D
Inko- no snad nezaboli :) mozno si ten zub adaptoval tu ihlu uz :) a;lebo adoptoval? :D snad budu posluchat :)
škoda škoda :D
lost, ja mám v zube zabudnutú ihlu :))) v trojke,takže dosť predný zub, našťastie mi zatiaľ nerobí tá ihla problém..je súčasťou koreňovej výplne.... ale desím sa toho, že raz si to moj zlatý zúbok rozmyslí a bude musieť ísť von..... ach bože... potom ma tiež čaká taký ten "šrób" :E
binghi..nemáte nejaké chrániče aj na zuby?
ano su drahe...vies ako... za chyby sa plati...a v poslednej dobe toho platim az moc... :D
uz nebudem nahy drahe slecny...drahe zeny...od teraz az navzdy zostavam obleceny...neverim ze mi pomozu...som nahy az na kozu... :))
posmykol som sa na schodoch... :DD...hehe...vonku a na treningu...som o ne poprichadzal... :))
lostik nema zubok ??? :)...hehe ani ja nemam zubky...dam si ich spravit neskor...ked prejdem pubertou :)