Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

prečo myslíš že sa pokazil? možno ti iba vyhodilo poistky..vieš kde sa zapínajú? :DD
daj tomu chvílu čas...alebo popros suseda ak nie si moc technický typ :)

no ano..už sa ta ihla adpatovala, len to nebolo moc milé zistenie, ... ja som sa to dozvedela asi po 3 mesiacoch zo snímku u iného zubára :)

beeeeeee... mala by som sa objednať znovu:( ale ... ALE... ešte čas, nie? :)

lost

no toto, smejd istice :D

mam pustenu plazmu, vysavac, pracku, 2 klimy, pc, notebook, zopar svtiel a prask.. nejde elektrina :D
a ten vonkajsi istic sa nejak pokazil :D

ja zhoriiiim, nejde kliima :D

len ako spustit tu elektrinu :D tak toto je haluz :D

Inko- no snad nezaboli :) mozno si ten zub adaptoval tu ihlu uz :) a;lebo adoptoval? :D snad budu posluchat :)

[zruseny1]

škoda škoda :D

lost, ja mám v zube zabudnutú ihlu :))) v trojke,takže dosť predný zub, našťastie mi zatiaľ nerobí tá ihla problém..je súčasťou koreňovej výplne.... ale desím sa toho, že raz si to moj zlatý zúbok rozmyslí a bude musieť ísť von..... ach bože... potom ma tiež čaká taký ten "šrób" :E

binghi..nemáte nejaké chrániče aj na zuby?

bingham

ano su drahe...vies ako... za chyby sa plati...a v poslednej dobe toho platim az moc... :D

uz nebudem nahy drahe slecny...drahe zeny...od teraz az navzdy zostavam obleceny...neverim ze mi pomozu...som nahy az na kozu... :))

www.youtube.com

lost

no a nemam zub :D

resp ono to ma viac schodikov, schod cislo 2 je aby sa dano otvorilo, tj za 2-3 tyzdne by tam mala ist korunka, teraz tam mam VALCEK :D:D:D

ani do lietadla ma s tym nepustia :D pomyslia si ze terorista :D

lost

Inko, no nevybil, ale zobrali mi ho :D
asi tak 2 roky doazu tam bol zapal (znovu, prvy bol 4 roky back) a tak sa pokazil, alebo zomrel, umrel zub :))

no a teraz dufam ze budu dialnice prazdne :D