Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko :DDD ale tvoj chlap, či by sa ne/potešil, nie môj :DDDD
ja zasa ak lak na nechtoch, tak niečo také jemnejšie.... niečo na ten štýl
ale zasa sestra, tá si dá aj zelený, aj čierny.... bez problémov ((((:
ojka, zajtra idem do našej školičky :DD teším teším. aj keď iba na študijné:) ale už mi to chýbalo
krikľavo ružový aj jaa :D ale len na rukách... ale fakt málokedy :D
mne sa najviac páči francúzska keď už :)
ale mala som taký jeden skvelý tmavofialový, skoro čierny gosh....juuuj ten bol supeeeer :) si mi dala teraz chrobáka do hlavy...hm:)
ojka, ten tvoj je taký žiarlivý, že by mu jedno inkognito prekážalo? :D tak zavolaj aj jeho no čo už s vami, celú izbu vám dám k dispozícii :D
neprší tu:) ale pršalo..teraz je rad na vás :)
lauri,... ja skôr také nevýraznejšie farby, červená by podľa mňa moc na mne kričala (: a ani na rukach nemávam červený (;
inko, noooo, to je kúštek teda... ale ak vravíš, že je v tom aj nocľah :DDDDDD ale to by sa priateľ moc nepotešil veru .... hm, v dubravke neprší? to čo je za spravodlivosť? ked v BA, tak v celej predsa :D
leje? :D no vidíš, mne sa zdá že tuto u nás neleje :D aa v Dúbravke som :) to máš kúsok :D jednu cestu zvládneš..ja do petržalky musím každý deň:)
lauri, nechty na nohách si lakujem raz za uhorský rok, ale nie červeným lakom :) mne to nejak nešmakuje a podľa mňa sa to ani nehodí k ničomu :D
inko (((((((((((: joj, zlaté moje... a v akej časti BA bývaš? aby som to mala čo najbližšie , heh (((:
si pamätam, že nejaké roky dozadu sa mi sem dam aj denzík ponúkol :DDD
jaj, jak vonku leje, sa môžem na balkon postaviť a som osprchovaná :DD