Prečo ešte nespíte?

lost

wow, preco ja nemozem ist sluzobne tiez niekam? :D

tak si to tam potom vychutnaj :)

potom sa ti mozeme aj pokusit nejak spomalit cas na vikend, nech to neubehne rychlo :D

Laurina22

Ja dem v piatok sluzobne na Oravu a zostavam do nedele tesiiiim sa dam si wellness fajny juuuuuuuuuuuuuupajdaaaaaaaaa

lost

zas muz? :/

~~~~~~~~~

"Únia žiada základný bankový účet všade a pre všetkých"

a zase to skusaju, chcu nas nacipovaaaaaaaaat

[zruseny1]

nenašla, teda nie celkom, nemám to isté, ale tá pani mi dávala dosť nasne najavo, že by ma aj brala... no ale musím ešte za ňou raz ísť...
to je super, že ti to tam rýchlo ubehne, to je potom radosť pracovať
ja v tejto mojej iba pozerám na hodinky na monitore
nemôžem si ani pauzu spraviť, ale pravdielne sledujem na profesii ponuky a teraz sa mi tam jedna veľmi páčila... jedná sa o robenie analýz, prepočtov....samý excel a tabuľky a veľa veľa čísel:))) a tie ja rada veľmi

ojka

už si si našla inú? (: a v čom bude spočívať náplň tvojej práce? to chceš nechať tú na tej furdekovej?
noooo, niekedy sme do večera, niekedy končíme skôr, podľa toho, ako moc sa šefke chce (: ale tak väčšinou mi to tam rýchlo ubehne (:

[zruseny1]

a pracuješ dovečera? ja mám dneska voľno..mám tak sprostú prácu, že to ani možné nie je..strašne nerada tam chodím, ale musím tam vydržať aspoň do polovice augusta...potom chcem nastúpiť do inej:D

ojka

inko, ja ani semenárku :DDDD
no o desiatej budem ja už pekne makať v prácičke (: škoda, že tam nemáme sprchu (((((-:O