Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

potvrdenie o návšteve školy kvôli brigáde..aby mi aj tých pár fukov nezdanili keď nemusia :D tak potrebujem k tomu papier :)
aha, ty vlastne máš už jednu kapitolu hotovú že? no juj, mne sa vedúci neozýva. musím ho spacifikovať nejak :D

ojka

naše tetky zasa bývajú na sekretariáte len stredu, a to tiež nie celý deň... fajnofky...
nooo, vedúca ma poprosila, že či by som jej tam nezaniesla nejaký papier, že jej to časovo nevychádza.... tak sa pôjdem prejsť... a ty čo na študijnom teraz cez prázdniny?

[zruseny1]

ale nebojím nebojím :) iba občassss :DD aj terazzz naprrríklad:) ale nie.. kedysi..teraz ich ignorujem viacmenej :)

[zruseny1]

fakt? :DD aká náhoda, heheh:)) no len ja dúfam, že tety zo študijného tam budú. na nete majú síce vypísané svoje "ordinačné hodiny" ( aj to ich riadne okresali) ale či ich tam aj naozaj nájdem..hmmm :)
a ty čo na sekretariáte? :)

ojka

inko, ty sa bojíš búrok? ja ich milujem, aj teraz sa vonku tak perfektne blýska a hrmí... a to už ani neprší....

ojka

lauri, aj zelený (: ja ako sa tak zamýšľam, tak doma máme vlastne všetky farby lakov skoro, okrem modrej.... hmm

ojka

inko, ja tiež idem zajtra do školy :D ale len niečo zaniesť na sekretariát.... ale aspoň zaspomínam na staré časy, heh (:

[zruseny1]

jáj... ale prosím ťa, ten by bol len rád :) ale nie je tu vieš, takže, by sa mi aj celkom hodilo keby si prišla, nebola by som sama, nebála by som sa tu....(ej..zahrmelo kurník)...a ty by si sa aj umyť mohla v teplej vode :D