Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

šak ani moja BC práca nemá nič s DP :) iba seminárka z jedného predmetu

a ja idem na desiatu :D takže ty budeš vybavená skôr než ja :D
na týždeň máte až odstávku? fuha, nepríjemné

ojka

diky chlapi za súcit (: binghi, aj vám zvyknu odstaviť?
lost.... nooo, už ráno, ked som prišla do BA, tak už netiekla... a to neveštilo nič dobré... ked som prišla večer z práce, tak stále nič.... a tak spolubývajúca kukla na net, na nejakú stránku a našla tam, že naša a ešte jedna ulica bude celý týždeň odstavená.....
nuž, ale už si to vyžiadalo svoju daň /: už chytám nábeh na to, abych bola chorá,uaaaaa,a taký pekný deň to vyzeral....to aj z toho, že baby potom v noci nechali otvorený balkon a po tej búrke najteplejšie nebolo plus mokrá hlava....vrrrr....
inko, no utekaj, utekaj... ja tam idem až na deviatu, skôr tam nie sú...
hm, no a moja bakalarka bola od veci, nemalo to nič spoločné s mojou terajšou prácou...musím byť kreatívna :DDD

[zruseny1]

bingham:DDD vedľa v téme, že chupachups :DDDD ja nemôžem:D

tak pekný utorok všetkým :DD
ojka vidíme sa v škole :D

[zruseny1]

ojka, nie nie, film už nebol žiaden večer...ale treba to tu obmedzovať..táto stránka škodí môjmu zdraviu :) a hlavne jeden krpec:)

no super, 19 strán je v pohode. ja som ešte špeci k diplomovke neurobila ani ťuk, lebo keĎ zapnem PC a chystám sa niečo s tým spraviť, skončím tu :D
ale mám 20 stranovú seminárku, kt. som teraz pred polrokom písala a tú môžem celú použiť do páce... je to desina písmo, jednoduché riadkovanie, takže keď to dám dvanástkou a natiahnem to, tak to spraví možno aj 25 :D a príde mi tam veľa grafov a analýz takže tej práce sa až tak nebojím:)

no vy ste mi teda riadni otužilci :) musíte zaťať zúbky, alebo sa nejaký ten deň nesprchovať :))) hovorí sa, že špina po týždni opadne:))))

lost

burka, ale je horko, mam tu 26C, phew.. co to ma byt :D no nic, idem do rise snov :D dnes si poprosim... hmm... ani neviem :D dam si nahodny vyber :D gn

lost

ojka

tyzden nejde tepla voda ?

brrr :D

to by som skocil niekam na dovolenku :D

hoci aj do hotela za 5e/den ale aj tak :D

mne tu 1 noc nesla tepla voda ( resp cca 36 hodin) a riesil som to tak ze "vsetky hrnce moje, spojte sa" :D ale to bolo absolutne nanic, pretoze ... tak ci tak som sa musel osviezit studenou vodou, long story..

no skoda ze nebyvam v BA, mohol by som pozicat sprchu :D a laurine izbu :D

to boli dve posledne ponuky (ci dopyty ?) za posledny tyzden, na viac si nejak nepamatam :D

hold, kam sa hrabem s Trnavou :D

ojka a ako si zistila ze netecie tepla voda? bol vylepeny oznam? alebo az ked naozaj netiekla ked ju bolo treba? :D:D:D

ojka

tsss, inko, a ja že keď sa už zberáš, že ideš rovno aj do postele...a čo ideš nejaký dobrý film kukať? (:
hej, hej, už je prvá kapitola hotová... 19 strán odfajknutých... už len nejaké "estetické" upravy... sem tam preformulovať vetičku, ale inak to je v pohode... na začiatku prázdnin mi to tá moja i do indexu zapísala konečne (: aspoň nebudem mať v piataku také fofry... teda aspoň si tak namýšľam :DDDD a dúfam (-:O
ty si ako na tom?