Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka...PFFFFFFF..že počkám si na ďalšie ponuky :DDD akože moja ponuka ti nie je dosť dobrá?
to mi príde ako na aukcii...kto dá viac? :D no drahá, viac ti nedá nikto, u mňa by si mala aj nocľah:D tssssss....
stará kropáčková, ako so mnou vybabrala! figu dostaneš :D
inko, diky ((((: počkám si, či neprídu ešte ďalšie ponuky.... niečo poriešime,... to je na infarkt... brrrrr
hm, žltá voda,... to si pamatam, tú sme mali tu asi pred 2 rokmi, opravovali tu potrubie prasknuté.....
lauri :DDDD pravdu povediac, na nohách som červený nikdy nemala....možno máš len slabý odlakovač, či?
čo spravil chudák kolega? :)
červený lak na nohách nenosím..ale z rúk ide dolu v pohode ten môj :) ale ja málokedy.. mňa nebaví to odlakovávanie a smrad :)
Jaaaaj baby,rano som prisla do roboty s migrenou,ale makala som ako naspeedovana,sefinko ma pochvalil,do 19,00 v praci,vynadala som kolegovi,potom som bola na nakupoch v Panta Rhei,nechala tam 60 € a teraz(!!!) sa snazim odlakovat z noh cerveny lak!!!!To aj vam nikdy nejde ci len ja som taka debilka?
ojka, lepšie studená voda, ako žltá voda... ja som tiež kedysi bývala na intráku... a nám zase tá farba trochu vadila :D teplotu sme ani neriešili radšej
čože? zas má byž zima? s tým som nerátala...zas nemám to teplé pyžamo so sebou, kúrňava
ojka, kludne aj ku mne prídi :D mám teplú vodu, práve som z nej vyšla :)
spravíme si babskp jazdu..lauri aj ty prídi :)
lauri, jak si začala tento týždeň? (:
dobrovoľníci hláste sa, okamžite :DDDDD
a
aa
aaa
aaaa
aaaaa
aaaaaa
aaaaaaa
aaaaaaaa
aaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uaaaaaaaaaaaaa
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, prečo práve ja?
to je jak za trest
čo som komu urobila,... prečo práve teraz?
od dnes rána až do konca týždňa tu NETEČIE TEPLÁ VODA
prečoooooooo?
to je nefer
ja tu zahyniem
tomuto sa hovorí otužovanie
a ešte k tomu má byť tento týždeň ochladené
keby bolo vonku aspoň 35 °C, tak nič nepoviem.... ale toto?
však len hlavu kým si zmyjem, to aby som z 20 rázy uvarila vodu v kanvici... to sa jednoducho nedá.....
ehm, takžeeee, ku komu sa môžem chodiť tento týždeň sprchovať? ((((((((((((((((((((-:O