Prečo ešte nespíte?

inko.

lauri..také alibi,... že minulý týždeň bola akože u mňa jedna kamoška, ktorá však bola so svojím novým počerným arabským objavom...

a teraz ma prosím druhá kamoška aby som jej napísala na FB nástenku, nech ku mne prííííde..aby to videla jej mamina,... lebo chce byť dva dni s frajerom, ale nechce to povedať mame...takže všetci čo randia chodia ku mne po alibi :)))

inko.

ja cestujem v sobotu :)) a moc sa neteším :D

aaach, prečo musím každému robiť alibi... sa cítim ako taký debil :)

lost

Laurina22

ano to je zlate :) ten moj je taky happy ked niekto (HOCIKTO :D ) otvori dvere :)

fakt po 11,5 hodinach si ten pes celkom aj hlavu rozbije len aby niekoho privital :D

inko.
trololo, to je "kolega" :D

a co je smiesne na slove JAMA ? :D

no preto, lebo ak by som do takej jamy vletel na dialnici rychlejsie ako by som mal, tak by zo mna bol šalát.. :D:D

aj šalát je smiesne slovo :D:D:D

Laurina22

Hihihi Inko,nas mal pekne uvarene,pomiesane s vajickom.Klasika cestovinka s vajickom.

No,tak nestazujem si a uzivam,kym sa da,no nie?Odchadzam az v piatok.Tesim sa,troska relaxu,zmena prostredia:-)

inko.

:)lauri.. som mala podobnú večeru ako tvoj havo :DD ešte by som povedala, že on mal hádam aj lepšiu, keďže moja bola iba zo sáčku :D

a ty odchádzaš zajtra alebo v piatok? si tiež nežiješ zle, keď tak uvažujem nad tým:) samé firemné akcie:)