Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lauri..také alibi,... že minulý týždeň bola akože u mňa jedna kamoška, ktorá však bola so svojím novým počerným arabským objavom...
a teraz ma prosím druhá kamoška aby som jej napísala na FB nástenku, nech ku mne prííííde..aby to videla jej mamina,... lebo chce byť dva dni s frajerom, ale nechce to povedať mame...takže všetci čo randia chodia ku mne po alibi :)))
lost, keď sme pri tých smiešnych slovách, tak podľa mňa na plnej čiare vedie PAZUCHA :DD
ja cestujem v sobotu :)) a moc sa neteším :D
aaach, prečo musím každému robiť alibi... sa cítim ako taký debil :)
Laurina22
ano to je zlate :) ten moj je taky happy ked niekto (HOCIKTO :D ) otvori dvere :)
fakt po 11,5 hodinach si ten pes celkom aj hlavu rozbije len aby niekoho privital :D
inko.
trololo, to je "kolega" :D
a co je smiesne na slove JAMA ? :D
no preto, lebo ak by som do takej jamy vletel na dialnici rychlejsie ako by som mal, tak by zo mna bol šalát.. :D:D
aj šalát je smiesne slovo :D:D:D
:)lauri.. som mala podobnú večeru ako tvoj havo :DD ešte by som povedala, že on mal hádam aj lepšiu, keďže moja bola iba zo sáčku :D
a ty odchádzaš zajtra alebo v piatok? si tiež nežiješ zle, keď tak uvažujem nad tým:) samé firemné akcie:)
co robis :DD...vsetko je v pohode...aj ja som ti teraz pisal... :)))...dufam ze som to neprepiskol ja :DD