Prečo ešte nespíte?

lost

wow,,...

tak podla mna komu niet rady tomu niet pomoci..

byt tou zenou, mat svoju povahu, zaistim aby ho zbalila nejaka s takou pohlavnou hcorobou, ze do smrti bude lutovat takyto o*eb...

Laurina22

Mna raz uhanal jeden Arab a ja som sa ho nedokazala zbavit...Moja kamoska zdrhla s Arabom do Pakistanu a odvtedy o nej nic nevieme...

lost

jaaaj, no zakaz, tak to mas relativne dobre, ze moze byt na dvore, ten moj by zakaz asi dostat nemohol :D:D

a dnes.. ideme cez pole a poorali ho.. tak si poviem ze ten 1/2km ho zoberien na ruky, predsa len na okosenom poli (asi nejaka psenica ci co) kde si moze prepichnut labky ho nenecham, ale ja blb.. biele tricko ktore nema ani 3 hodiny uz zablatene :D a tak nechce sa mi velmi 4x denne mu umyvat labky :) + srst do 5cm od zeme na labkach.. to by bolo extremne narocne :D tak ma hold exclusive access kamkolvek :D

inac dokonale je ked prideme domov po ursanom pocasi a ja ani nezatvorim dvere a on sa uz vala na perinach :D i ked to je ojedinele, ked je vacsi, tak uz skor skace do pelechu a tam oddychuje :)

hold potrebujem asi roboticky vysavac :D ono to uschne a opadne..

inko.

lauri, ja som ju prosila..fakt, nedá si poradiť, keby bol aspoň "náš" ale ona sa už raz popálila na arabovi..dva roky to s ním ťahala a pekne ju odkopol... nakoniec jej povedal " sorry drahá, ja som s tebou ani nemal pôvodne veľké plány, ale napísal som tebe a nie tej druhej XY, pretože XY bola skúsená a toho som sa zľakol... a ty si bola neskúsená, plus mal som istotu že od teba žiadnu pohlavnú chorobu nechytím"
tak čo by si na to povedala... úplne nazaplakanie... a potom to ešte ťahali spolu nejakých pár mesiacov... no a potom koniec....
ale ju priťahujú len oni, arabi :(

Laurina22

Nic,bolo ho pocut ako plakal:-///////

On nechodi casto dovnutra,ma zakaz.Ak je burka a pustime ho,musime ho najprv osusit,fenom a uterakom,hned ho aj umyjeje so segrou.Teraz som ho vzala na hodinku dovnutra,ale labky som mu umyla.Nemyla som ho celeho,lebo vcera ho segra kupala.

lost

A tebe sa nestava ze ked prsi, pride donutra a hned je to na posteli vidiet? :)

resp, ze ako zabranis tomu aby sa zablatil psik a/alebo nanosil prach vsade kam pojde? :)

ci to nejak extra neriesis ?

Laurina22

Lost ano.Karma ho odmenila:-)Laska moja je to,aj spi so mnou v posteli:-)

Joooj Inko,ja by som take alibi asi nerobila:-)))Moc zlozite....

Arabsky objav???Pane boze vyfackaj ju!!!!

lost

inko.

k tym alibi :DDDDDDDDD

hahhaa, vyborne :D:D

to mi pripomenulo, ked som bol este skolak, tak sme sa s kamosom vzdy dohodli ze "keby daco, tak sa este len rozbiehame"

predsa len, pouzit toto pred rodicmi v decembri, ci januari bolo trosku divne :D

alebo take klasicke "keby daco, boli sme u teba a doucivali sme sa" a v skutocnost v PC-herni :D:D:D