Prečo ešte nespíte?

inko.

ojka, no dostala som ju v najlepšej chvíli, kedže v tej súčasnej už nevydržím ani deň :)
a tu budem robiť niečo ako ty:) faktúrky, číselká a tak
akože nič moc, ale aspoň niečo popri škole

aký si dneska mala deň? :)

inko.

preboha a ty kropáčková odkiaľ vieš kedy mám narodeniny???? ja sa fakt nehrám..henten vie jak sa volám, táto tu narodeniny spomína..všetci sa proti mne spikli :D
dobrú :)

bingham

ale no...ved je celkom zlata :)))...ano ta lenka...mi ta fakt pripominala :))...ja ti dam smrada....ved pockaj...ked sa mi dostanes do ruk :DD...dobru nocku...a kraaasne snicky.. :P

ojka

inko, tak novú prácu si dostala ako predčasný darček k narodeninám, to znie tiež v pohode, nie? :DDD
hm, akože takmer všetci majú z tých arabov strach, ale hm, podľa mňa sú v pohode,... teda až na pár výnimiek, ktoré na seba upozorňujú a hovorí sa potom o nich všade... to sú takí, ktorým fakt už prepína,....radikálne zložky, atd.

inko.

nie to teda nie som :D to už skôr tá Lenka, ktorú si sem minule dal :D
akože, toto bolo dosť zlé :DD
diky ty smrad:)

ojka, ja tomu stále ešte neverím :D človek sa vyberie na vlak domov a skončí u nového šéfa :DD

ach, práve som telefonovala s tou kamoškou... arabi raz fakt budú vládnuť svetu :) celá je z neho unesená :D

ojka

zdravííčko (:
inkooo (((((: to jaké geniálne, gratulujem k novej prácičke (: a čo bude náplňou tvojej práce?
lauri, ehm, čo sa týka arabov .... všade to je asi inak... kamaratka sa tiež vydala za Araba, a nemenila by za nič.... ((((: jej to veľmi prajem,...ten jej manžel je milý, pozorný, starostlivý,... stará sa o ňu, a kľudne sa môže stretávať s ľudmi akými len chce....sama, bez neho... Samozrejme, sú tam určité "pravidlá", čo sa týka správania sa v spoločnosti mužov...

lost

prave su hotove, cakam cakam ze co tak dlho, nedal som zly cas ?! a ide mtam a ked som 3 metre od truby :D (ako sa to vola? :D )tak pipip pipip... uz sa to chladi v chladnicke :)))

cim dalej, tym viac som hladny :D to ide hore logaritmicky :D

inko.

aký šéf? koho šéf? to sa mňa pýtaš lost? :)

tak pozor aby ti neprihoreli..rohlíčky:)

binghi binghi :D ty smrad:D