Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, ber to ako malú zmenu po tých horúčavách :) celkom to prišlo vhod podľa mňa :)
bingham, to ty si trololo? :)
lost, neviem či dvojčatá, nečítala som to celé, ale každopádne náš bingham to nebol :) lebo táto nehoda sa stala v pondelok..ale aj tak, bože..:( mladý človek, hrozné
dávajte si pozor, chalani:)
ty koňoooooooo :D
ten týpek zo včera, s ktorým som telefonovala ohľadne práce, dneska znovu nesklamal :D
vychystaná som šla na železnicu, nabalená s dvomi taškami, že idem domov, som ani nemala šajnu, že domov sa dnes ani nedostanem... akurát som si šla kupovať lístok a zazvonil mi mobil, on mal odo mňa zmeškaný hovor ešte zo včera keď nás prerušilo, tak mi dnes volal znovu aby zistil, že kto mu volal... a on že.."jááááj, to ste vy, škoda že máte tú prácu už"... a zase sme začali kecať.. nejak medzi rečou padlo, že ja v svojej práci plánujem onedlho skončiť, lebo je to horor a on potom iba vychrlil, že ma v tom prípade berie :D a že chce aby som nastúpila čo najskôr :DD a keď som mu povedala, že som k dispozícii iba od augusta, lebo dnes idem domov + týždeň dovolenka, ostal sklamaný :D tak som mu navrhla, že sa otočím zo stanice a pôjdem za ním :D a on že fajn, že dokonca príde po mňa autom, lebo má cestu okolo :D tak som absolvovala naplánovaný pohovor v rifliach a teniskách, zmoknutá :D on hcel aby sme rovno zo stanice šli do firmy, vraj je mu jedno že som v športovom.. no nonsens :DDD takže mám novú prácičku ani neviem ako :DD juchúúú..ale toto ma konečne bude baviť :D
ou,, prasknuté potrubie... 4 tt bez vody... to by som už asi nerozdýchala.... však to sa tak nedá existovať (:
ach jaj, ľudia moji zlatí, kde sa vytráca to pekné počasie? toto sa mi veru moc nepáči....
muhehe zasmejte sa : proteys.info
:D:D:D
no hej, to som cital toho 23r. BMW
zaujimave...hned som si spomenul na binghama, ale tam pisali ze toboli dvojcata tusim...
ale zaujimave, rovinka (z foto), cesta vyzera byt OK (z foto) a predsa sa zabil na tom.. i ked nechapem ako mohol BOCNE narazit do kamionu, mozno vietor.. ale tak aky, ked su tam stromy co by vietor mali aspon trochu kryt..
ale co ma vzdy irituje pri pocuvani a videni medii a televizii je ze nespomenu ze auto vyzera na srot (pravdepodobne) preto (strecha otvorena ako konzerva), ze hasici ju tak otvorili.. tak jasne ze vyzera hrozivo..
no ak nenapisu kolko isiel, tak je to relativne konstatovat ze rychlost to zapricinila..
moj osobny nazor:
stare hoci aj BMW a rychlost dostatocne vysoka na rozprudenie adrenalinu je znacne DANGEROUS hlavne ak ide oproti kamion..
len dufam ze ja tak nedopadnem :D
for bing :P