Prečo ešte nespíte?

inko.

ty nie si trololo? ja už som mu chcela niečo pekného napísať, chudák, asi by nechápal :)

ano, konečne ju mám, naozaj platí, že keď človek nič nehľadá, tak to príde samo :)
no a teraz sa môžem pekne krásne znovu vybaliť :D aspoň som nemusela domov :D

bingham, a ja že ty sa so mnou už nebavíš:) takže bavíme sa stále? :D

inko.

fu ja som ani neobedovala.. nemala som kedy, lebo keď si to zrátam, ten pohovor trval ...hmhmhmmm... od pol druhej do pol osmej...preboha...6 hodín som tam stvrdla :D

inko.

a čo ti je také smiešne na slove jama? :D
a tebe sa oplatí pracovať a stále cestovať do BA? :) ti musia nejak veľmi dobre platiť, počúvaj :)

lost

a teraz... pes sa najedol... ja hladny zrovna nie som i ked som ani obed nemal (teda ryzu s cokoladou 200grmaov :D:D)

ale teraz sa mi zide cerstvy vzduch na pevnej nehybnej zemi :D

slnko by malo zapadnut za par minut, i ked od bytoviek to neuvidim :D

lost

no hrat sa :) myslel som si tiez, ale v rychlosti celu nadrz miniem za menej ako 100 minut sa mi velmi hrat nechce :D az TAKY blazon zas nie som :D

to ked chcem trosku rychlejsie sa dostat doov ,tak musim fakt vstavat 4:30 aby som mal pokoj ?! :D:D

avsak v skutocnosti s tym pocitam v 95% pripadov.. (cize spomalim na X+30kmh vacsinou ASPON) niekedy to ale pride vhod, ak si takto odpociniem :) napr ked dnes kamion na totalne ze rovinke predbiehal v mozon 110kmh.. to by podla vyhlasky nemal, ale nevadi, nastastie som isiel za nim a nesiel som lbovolnou rychlostou, lebo tie dialnice su fakt ze extremne zradne.. a tam jama v strede rovinky :) JAMA !!!! :D:D:D JAMA!

inko.

nechcel ťa pustiť? hlupák jeden..asi sa chcel hrať :D napríklad aj kvôli takýmto prípadom stále nemám vodičák, nuž ale keď nechcem byť taká knedľa budem sa musieť na to dať

lost

no rano tu prsalo, ked ma postarka zobudila, konecne mi dosiel GPS logger, aspon viem kde sa tulam :D este to len zapnut nejako :D:D

ale nezmokol velmi psik.. tak super.. i ked uz mi to ani nevadi :D

a neprsalo takmer nikde, ani NR, ani NM, ani TT .. avsak vyzeral oto ze uz uz zacne prsat, aspon mi to slnko nepalilo do oci :)

lost

tak ja si davam pozor, ale nech si davaju pozor ti co mi vbehnu do cesty ako dnes :D

vsimol som si ze niektori to robia vyslovene ako keby naschval, inak nie je mozne ze ak idem rychlejsie ako on a on sa mi tam votre menej ako 100 metrov predomnou..

dnes mi to jeden robil na useku asi 10km.. idem si a on ide tiez, vyslovene ho dobieham ale tesne predtym ma blokne.. blablabla , takto sa on rozbehne na 160-170 a potom nie a nie uhnut :) necudujem sa ze su potom nehody :D

inko.

ani u nás neprší už :) ale mohlo by, tak mierne, bez búrky :)
takže dnes nemusíš kúpať bastiena:D zatiaľ, heheh