Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
binghi, ver tomu, že by som sa nebránila :D ale ja by som najradšej takú krajinu, kde je pekné more, bolo by to blízko k bohatému historickému centru lokality a bola by tam možnosť turistiky na nejaké hory a kopce a potom budem blažená :DDD
tebe sa kde pri mori najviac páči? lebo tak tipujem, že už si niekde bol (:
ojka...aspon raz za zivot musis byt pri mori :)))
a prečo nechceš na kupalisko a plaváreň? kvôli tomu, že tam je veľa ľudí?
ja viem plávať len tak aby sa nepovedalo, rekreačne :D určite zo mňa nejaká závodná plavkyňa nie je ((((: ale pri mori som nikdy nebola... ktovie, aj tam ma možno raz nohy zavedú....
ja mam rad srandu :D to je jedno na koho ucet ;) ved sranda MUSI BYT :D zijeme len raz :))))
neviem ci viem plavat :D ako vyzaduje to isty pohyb, ten viem ako tak udrzat, ale tak nie vecne .. neviem kde to skusit :(
na kupalisko ja nevstupim :D
to uz fakt radsej "skocim" na tu siciliu a mam dva v jednom :)
tak hypoteticky, povedzme ze plavat "viem" :D
skoda skoly a laveckeho kurzu, nic ma nenaucili :D
no a potom tam určite stretneš nejakú unterwasserfrau alebo morskú vílu, sa skamošíte,... a vieš jak to chodí v tých rozprávkach, sa zoberiete, bude žiť spolu šťastne a na veky a potom zazvoní zvonec, rozprávky je koniec, vypneme budík a ide sa ráno do práce (((((:
ach jaj, prepáč, že si robím takú srandu (((: a vieš aj dobre plávať?
a budeš hľadať stratené poklady ((: no ja veru neviem, kde na slovensku by sa dalo niečo také absolvovať, ale viem, že pri mori také možnosti niekde bývajú (: