Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lost, umývať okná je radosť :)
ale neviem či by som to zvládla aj vo výške? na koľkom poschodí bývaš? lebo mňa strašne lákajú zábradlia a nahýnanie sa z balkónov :D zožeň istenie a nabehne ti upratovacia čata inkojka..ojka súhlasíš? :) a rozdelíme si peniažky fifty fifty, lost samozrejme zadarmo to nebude
nešpekuluj s umývačkou lost:) lebo aj tak na nej nájdeš 400 chýb a bude ti na nej chýbať milión funkcií :D
a ako ste sa dneska mali krpci? :)
lost, ale tak podľa mňa 5 tanierov, zo dva pohare a pribory je malo do umývačky (-:O či chceš nejakú pidi midi malunku? (:
no však keby sa tam dostal do basy nejaký Slovák, či iný človek zo strednej, či nižšej vrstvy, tak on si tam vlastne potom riadne prilepší, čo sa týka bývania, životného štýlu...
to nemyslis vazne... :DD...idem byvat do Norska... :)))
www.aktuality.sk
ty kokšo, však nórske väzenie vyzerá na prvý pohľad ako niekoľko hviezdičkový hotel tu na slovensku....
lost, ja milujem umývanie okien (-:O
hm, ale načo ti je umývačka riadu? akože ja chápem, že na umývanie riadu :D ale máš ho až tak veľa, že ti ju treba? či sa ti len nechce umývať a nahádžeš tam všetko, čo sa nazbieralo za jeden týždeň? (((:
lost, áno presne, keď musíš tak musíš :) najlepšie si aj tak spraví človek sám..posvojom :)
tá žiarovka... no asi v trištvrtine bol ten káblik vysunutý.. no s tou trpezlivosťou je to horšie, ale keĎ viem, že sa to opraví, tak vydržím bez problémov, a vedela som že opraviť sa to musí a basta, už bol večer a náhradné sa kupovať nechcelo nikomu :D
ja tieto chlapské práce veeeľmi rada :) keby ste potrebovali znížiť plafóny alebo poukladať plávajúce podlahy, tak som k dispozícii :))