Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka.
nemam miesto na riadny :) ja som zobral prvy co mi odporucili :D neviem no, nie je zly, ale kazdy vysavac je nemotorny,
1. vyri prach
2. ma kaveb
3. musi ist tam kam idem ja
4. musim sa HYBAT :D
nie som fajnovy :) i ked, da sa to aj tak nazvat, avsak.. v istych veciach, ktore ma buzeruju rad "automatizujem" :)
ten usetreny cas vyuzivam inak, napr na oddych :) alebo pre svojho spolocnika :P
ale ak to lezie cez hlavu , napr pocitac co ma neposlucha, tak by som ho najradsej vyhodil von oknom.. elektronika nie je zla, ale spoliehat sa na nu zase je znacne sebavrazedbne v istych situaciach :)
zdochnem od nudy, dneska to vyvrcholilo :/ zo dna na den som stale nervoznejsi este toto sproste pocasie na tom pridava. dneska zase vkuse cely den leje :/ waaaaaaaaa :(
inko, ty trumpeta, jaká som ti ja kropáčkováááá? ale inak som si ani nevšimla, ja tu ťukám ostošesť a nemám niekedy ani šajnu o tých číslach (: pekný večer ti prajem
lost, akože mať moderné veci je fajn, ale podľa mňa si strašne fajnový, to sú zbytočné veci, ak si chceš kupiť vysávať, kup si nejaký riadny (:
ee..musím ísť... tak sa majte kočky :)
jaj jasné lost :) už chápem
zle som si asi prečítala
ale ruleta je len o náhode nie? dá sa tam taktizovať? asi nie.
bingham :DDD
musím odpovedať? :D