Prečo ešte nespíte?

lost

Inkognito, nj u mna by to bol kapanek problem, kdeze psik ma stodvadsat hraciek kdekolvek po zemi :D

ale tak... usetril by som si 12-15minut :D:D:D

alebo pojdme byvat do hotela :)

[zruseny1]

lost?? umývačku riadu do kupeľne? :D eee???
tak ja ti vyberiem, nie je problém :D pokým to neplatím ja :D

binghi, ale no... nie je to také stratené so mnou:) a ja si poradím so všetkým, aj so psami :D
ruletu som nehrala :)
dobre niekedy môžeme dať online poker :D tuším mám niekde účet ešte :D

lost

bingham

hras ruletu? alebo si krupier? ja som si zahral ruletu raz na Vianoce stylom zdvonasom ak prehras.. dostal som sa az na 256nasobok povodnej stavky :D
a prehral som vsetko :D

kks, na to nezabudnem :D na VIANOCE vstanem a takato smola!!! :D

pamatam sa ze v tu seriiu mi 17x za seou nepadla moja farba... sialene, tj cca 1 ku 200000 v pravdepodobnosti..

[zruseny1]

robotický vysávač? to je mašinka, ktorú stačí nastaviť tak, aby sa zapla sama, hocikedy a povysáva? no..určite je tam nejaký zádrhel, tusm treba poodpratávať veci, stoly... aby sa vedel bez problémov pohybovať

ale ja takéto vynálezy nerada... najlepšie si všetko sama spravím :)

lost

no uvazujem nad vysavacim robotom, ale umyvarku chceeeem :) len sa mi nechce vyberat.. :D vyberanie neznasam :) ved som dal prerobit kupelku preto aby som mal miesto na umyvarku :) uz niet cesty spat :D alebo!!! si tam dam Vínotéku :D

bingham

tak lepsie ako keby si pred nimi zacala utekat....ale tiez to neni vyhra...jaaaj...teba cloveka ani do lesa nemoze poslat...bez toho aby sa baal :DD...radsej si dajme poker :DD...ozaj ty si nikdy nehrala ruletu...??? nahodou je to celkom sranda...len vsetko treba s mierou... :)))....

[zruseny1]

lost, no ja som pôvodne písala, že "manželovi" ale potom mi napadlo, že ja sa predsa vydávať nebudem :D

no áno, riady by aspoň potom mohol umyť:) to je to najmenej nie? :)

a to reálne už zvažuješ? pozeráš aj katalógy, alebo iba špekuluješ zatiaľ nad tým... naši známi si to pochvaľujú, ale tam je tých riadov torchu viac :)

lost

aaaa 2 5555 mi nuslo :D saaarka tak bliiizko ::D:D:D

cize Inkognito, das muzovi riady ale zakazes mu kupit umyvacku? :)

no ja neviem, ale ja mam 3x6 tainerov, klasika.. najrychlejsie sa minie ten hlboky a potom velky.. cize ak yb som mal povedzme 8-10 tanierov v umyvacke, 2-3 pohare a pribor k tomu, uz by som ju nevahal zapnut :)

konieckoncov viac by som cakat ani nemohol a vodu t osetri viac nez ja :)

teda ak ma spotrebu pod 10l / umyvanie, tak som cital, ci som cital zle? :D ak ma postrebu ako pracka ze 50litrov, tak to by bolo ine :D

ach ne, ale zabudol som, elektraren ma zas bude zboznovat :D musim kupit tu vec pre psa, nech mi vyraba elektrinu behom :)