Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
binghi, no keď ťa tu mám, už sa mi ani nikam nechce :)
dneska som už raz bola, kým nepršalo... a rozbehli sa oproti nám také tri stredne veľké štekajúce psy, asi poľovnícke, zmeravela som a našťastie nás obišli, hehe :)
oukej, nafotím limitovanú edíciu, nohy II. :D
ja byt na tvojom mieste...tak som stale v tom lese...treba vyuzit uz ked tam si :)))...jaaaj a aby som nezabudol !!!...najdi poriadne miestecko...a zober fotak :DD
kropáčková, ty si mala 25 555? :)))
no ale veď nech.. ty si tu šéfka nespáčov:D
pekný deň vám ešte želám..idem ja do toho lesíka ako mi bingulák poradil
ja si umývačku nikdy kupovať neplánujem :D riady prenechám môjmu budúcemu manželovi:) úlohy v domácnosti by sa mali spravodlivo deliť, kto súhlasí? :)
lost ale nová jar je predsa veľmi šetrná k pokožke:D..také nevieš? :DD ale veď jasné, ja ťa chápem, myslela som to ironicky :)
keby si býval s viacerými ľuďmi, tak by sa ti asi viac oplatil tá umývačkaa, lebo teda neviem koľko riadu by si musel "šetriť a hromadiť" kým by si ju zapol
ojka, presne presne..a moje ruky sú vďaka jari stále hebké
lenže lost je lenivý, on radšej vycáluje niekoľko sto eur za umývačku, lenže ten riad tam tiež treba naukladať a povyberať ho z toho :D
a tá basa? no ja neviem...či je klietka zlatá alebo stará hrdzavá, stále je to len klietka :)
ale tak áno... keď do basy, tak do nórska :)
inko, ale uznaj, no nevyzerá to tam super? (: však tam ked niekoho zavrú, tak to ani trest nebude, pokiaľ tam tých ľudí nejak netýrajú....
inkojka vždy pripravená :DDD
podľa mňa je aj tak najlepšie umyvať riadny ručne... ja si to doma bez toho už ani predstaviť neviem :DDD
binghi, ty si plánuješ posedieť v base, či už našej alebo nórskej? :DD si okakával v rulete čo?