Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

binghi, no keď ťa tu mám, už sa mi ani nikam nechce :)
dneska som už raz bola, kým nepršalo... a rozbehli sa oproti nám také tri stredne veľké štekajúce psy, asi poľovnícke, zmeravela som a našťastie nás obišli, hehe :)
oukej, nafotím limitovanú edíciu, nohy II. :D

bingham

ja byt na tvojom mieste...tak som stale v tom lese...treba vyuzit uz ked tam si :)))...jaaaj a aby som nezabudol !!!...najdi poriadne miestecko...a zober fotak :DD

[zruseny1]

kropáčková, ty si mala 25 555? :)))
no ale veď nech.. ty si tu šéfka nespáčov:D

pekný deň vám ešte želám..idem ja do toho lesíka ako mi bingulák poradil

[zruseny1]

ja si umývačku nikdy kupovať neplánujem :D riady prenechám môjmu budúcemu manželovi:) úlohy v domácnosti by sa mali spravodlivo deliť, kto súhlasí? :)

[zruseny1]

lost ale nová jar je predsa veľmi šetrná k pokožke:D..také nevieš? :DD ale veď jasné, ja ťa chápem, myslela som to ironicky :)
keby si býval s viacerými ľuďmi, tak by sa ti asi viac oplatil tá umývačkaa, lebo teda neviem koľko riadu by si musel "šetriť a hromadiť" kým by si ju zapol

lost

Inkognito

sto eur za umyvacku = usetri mi cas = investujem cas do psa :D napriklad :))

cas je vzacny :) a ruky tiez :D neyslim ze ta jar ma wellness ucinky :D ked zozerie mast, ktovie co urobi na ruke :)

[zruseny1]

ojka, presne presne..a moje ruky sú vďaka jari stále hebké

lenže lost je lenivý, on radšej vycáluje niekoľko sto eur za umývačku, lenže ten riad tam tiež treba naukladať a povyberať ho z toho :D

a tá basa? no ja neviem...či je klietka zlatá alebo stará hrdzavá, stále je to len klietka :)
ale tak áno... keď do basy, tak do nórska :)

ojka

inko, ale uznaj, no nevyzerá to tam super? (: však tam ked niekoho zavrú, tak to ani trest nebude, pokiaľ tam tých ľudí nejak netýrajú....

ojka

inkojka vždy pripravená :DDD
podľa mňa je aj tak najlepšie umyvať riadny ručne... ja si to doma bez toho už ani predstaviť neviem :DDD