Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no ak je clovek sam a nikto nie je po ruke , tak nema na vyber :D
"spravis to alebo nie"
drsny svet :D
podla mna je to ako parkovanie, pokial nie je za mnou nervozny vodic, tak mam nekonecne vela casu, tj. takmer absolutne garantovany uspech, nech uz robim cokolvek :D
.... hmm.. 200ziaroviek, to musis mat velmi pevne nervy :))) congrats :)
lost, zase majstruješ? :)wow, už si to aj vymenil? šikovný to chlapec :) máloktrý chlap v tvojom veku by niečo opravil :))
som ti hovorila ako sa mi poradilo opraviť raz dávno vianočné žiarovky? :D 200 kusová sada nových sviečok a nesvietili :D ale inko išla rad za radom, každý z tých dvesto kúskov prešla a našla zlý káblik :D a ani sme nevyhoreli :)
lost...v tom ti moc neporadim :)
inko...ved si trosku uzivaj...ze mas klud...daj si pekne tie farebne gumaciky...a chod do lesa na prechadzku :)))...ked tam teda neprsi...ale ty urcite zase drtis poker...gambler :DD
ránečko:)
neprší:-O
takže po 4 dňoch vyjdem z chaty, paráda...chcem ísť domov...ešte 4 dni :(
neznášam dovolenky, neznášam váľanie šuniek... grr dneska to u mňa vyzerá na zlý deň :DD
a ešte aj bingham čo do mailu napíše :D no skončila som, krpec..a kvôli mne si si nezakladal nový, keď ti nešiel pôvodný... nebavím sa s tebou už..system kde si? :DD
lost, ja už mala všeliaké kapučína, ale čo sa týka príchute, tak asi vedie lieskovo-orieškové a čokoládové (: ty na nich tiež frčíš?
teeeeda, a čo tak na noc ste sa dali vek rozoberať? ((((-:
neuveriteľné vonku neleje, aká zmena po tých dňoch (:
:D idem aj ja spat, tak sa maj ;)