Prečo ešte nespíte?

lost

inko. este zijem :P

tento mesiac mam hold stastie :D

mozno blbim fakt praje :D

sakra, ale uz ma to vanze zacina nudit :) preco nestrenem policajtov?! minule si idem >70 po okrske a nemeraju tam (ich oblubeny usek).. spomalim a tam je ich auto (o par km dalej).. no toto..

dnes si idem oproti z obce a po okrske sa rozbieham hlucnejsie ako bezne a policajt okolo si ma ani nevsimol.. ani mu NESTOJIM ZA TO !!! :D

fakt, ked clovek protestuje proti niecomu hlucne, tak ho kazdy ignoruje.. nudi (unavuje) ma to uz :)

kaslem uz na to.. uz aj tie tety na pumpe sa zo mna smeju.. ze doma polievam zahradu benzinom.. mal som zbierat tie body (nalepky), mohol by som si unikatne vytapetovat izbu...

musim ale priznat, ze som musel vyguglit toho lucneho konika :)) cize ti spravil bobo? :) aaa zly zly konic :D

inko.

kde steee?
dnes ma kusol veľký lúčny koník do prsta :D asi sa nechcel fotiť:(

lost, ty si asi fakt išiel rýchlo a teraz si ešte len na ceste domov..pešo.. lebo ťa tu nejak nie je vidno :D

aa bingham..ty čo robíš??? prečo ideš tak na dračku vedľa v téme? no nechápem :D

lost

nj, idem aj ja, zas musim rano vstavat.. zas.. sakra.. 7:30 uz musim byt niekde :D no nic, dufam ze nebudu merat, inac pojdem domov pesi :D

[zruseny1]

alebo mám ešte lepší nápad :) poďme spať :)))
dobrú noc, oddýchnite si a želám vám úspešný zajtrajšok
papaaaaa

[zruseny1]

lost, v rodine sme mali prípad, keď dotyčný chodil pravdelne na kontroly kvôli podozreniu na jednu chorobu... každého štvrť roka a potom pol roka...a skončilo to diagnózou.. rakovina, 4. stupeň...takže fakt aká je výpovedná schopnosť tých strojov a vyšetrení..ktoré to mali odhaliť dávno pradávno pri pravidelných vyšetreniach?
veď človek sa už ani ubezpečiť nemôže, že je všetko ok, a ani si nemôže povedať, že to má niekto pod kontrolou vďaka pravidelnému sledovaniu.. och, no dobre, toto už je taká vážna debata :) to ja nerada teraz... :) bavme sa radšej fakt o tej dúhe :D

[zruseny1]

ano ano lost..presne niečo také aj mne napadlo :D nejak to zničiť laserom... už len musíme dúfať, že to zatiaľ nikto nevyskúšal...a potom musíme nájsť spôsob, alebo systém ako na to :D a toho tu máme..doberieme to zajtra, bo už spí :)

lost

Inkognito

no este ze ta tam poslala uz po pol roku a nie po x-casu ked by bolo znacne neskor.. aspon sa ta lekarka / doktorka snazi :)

[zruseny1]

Lauri, neboj... ja som mala tiež v krku dačo, ale mňa to aj bolelo...a stále som si to mačkala :D juj po paprčkách mi všetci vtedy dávali...
neboj... bude to fajn :) a teraz ty mňa ukľudni :DD proste, ísť po pol roku znovu na sono, sa mi zdá skoro :( snáď je to len cysta
ale systém má pravdu..pozitívne myšlienky majú veľkú moc

ozaj Lauri...a čo tvoja mamina? už je po tej operácii?

lost

Inkognito

mozno by sa tie riady dali cisit napr nejaky mziarenim :) nejaky laser alebo nieco :)

ak nie tak, mozno nanotechnika (robot mensi ako kvapka vody co prebehne cely riad, len par atomov siroky :) )

dobra vila

system- jaaj, ano, tu verziu poznam, ale to nie je povodna, ze? Teda tusim, ze je to nejaka nova? Akoze zacula som ju pred rokom, dvoma (?)...ta podovna ma asi uz peknych par rockov.