Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:DD na mrtvo :DD
a tak dobre noooo :D chlapec z Bratislavy videl teda traktor aj naživo :D tak beriem späť no :)))
inak to máš pekne nahouby sny:D
system
tak traktor nevadi :D mne nic nevadi, ziadna prekazka.. :D ale vadi mi arogancia :)) a traktoristi su nahodou velmi kludni ludia :) jazdia predsa pomaly :D
horsie je to s autobusom :) alebo kamionom.. je to dlhe a neprakticke predbiehat.. osobne nerad predbieham, no ale ked sa ponahlam, tak nemozem ist 80 :)
ale ked idem uz spat a nemam limit, tak idem pomalsie, aby som stihal co najviac mp3 vypocut :P
nazivo nie, len raz na mrtvo a raz sa mi o nom snivalo :D a 2 x v televizoru :DDDDDDDDDDDDDD
ok, lost, zrealizuj to teda :D
nápad to bol môj, ostatné je už na tebe :DD
samozrejme mi prináleží potom väčšia časť zo zisku..keďže- môj nápad:D
systém, ty si isto traktor ešte ani nevidel naživo :D
5W neviem aky je silny ja som mal 5mW ( pred W je este male m ) a ten svietil dost daleko cca 3- 5 km zo sidliska bolo vidno bodku na kostolnej vezi v meste. a do oka som si len raz zasvietil som cely den videl taku bodku bielu ako ked sa pozries do svetla silneho. :D nesranda
alebo nejaku EKO, ktora sa v prirode rozlozi a neskodi ziv. prostrediu :D
lost: prave som cital tvoj dlhy prispevok :D ja tiez neznasam ked ide predomnou traktor ... vrrr :/
:D srandujem :D
no ano, a sme doma..európska komisia..ako som len mohla zabudnúť? :D