Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lauri- a ty to mas uz dva roky? a bola si s tym vtedy na vysetreni?
dobra vila : to bol myslene srandovne :)
link: www.youtube.com ;)
bru N.
no nic, idem spat :) skoro sa uzdravte :) pozitivne myslienky liecia ;) dobru noc :)
system - a zajtra tiez? Nikdy nemozes vediet :-/.
Kto to spieva v origi? Ja uz ani nvm, ma to tolko verzii :))
Inko, ani ti to neviem popisat :-/, toto bola fakt otrasna bolest, skor akoby som mala nieco neskutocne tazke v nohe a islo mi to roztlacit + akoby si nieco nemala na mieste, ako zacviknuty nerv, ci roztrhnute tkanivo, neviem, ale bola to ozaj neskutocna bolest, fakt ze otrasna a nohu som si vobec nevedela zahnut dozadu, napriklad predstav si ked bezis, zahynas nohu dozadu v kolene...no way...nevedela som to vobec ani minimalne spravit a tiez vyjst po schodoch...kracat som vedela, ale v ten vcerajsi den uz ani to riadne, kryvala som ako Angelikin Peirack...dost nafigu, ale dnes na neporovnanie... odklopem...skutocne dufam, ze sa mi to nevrati... a z coho to prislo, iba tak, hmm :-/
baby zivot je uz taky ... dneska sme tu, a zajtra tiez :D :DDD
poznam poznam :) taky tucko s peknym hlasom :) ..
wow..dobrá víla..o taktomto prípade som už počula, že sa jedna žena v jedno ráno nevedela na nohy postaviť..ale absolútne... no u nej to bolo asi niečo iné, lebo potom si ešte poležala asi 2 mesiace v nemocnici
ale je to zvlášne... akoby si to mala stŕpnuté? nejak si to neviem predstaviť...
systém.ok, dúha...hmmm... a čo Ďalej?:D somewhere over the rainbooooooow..poznáš? :) spieva to spevák s brutálne dlhým menom :)
ale kdeze ja tu som uz stara parta :D neze baby ? :D:D:D