Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
akože..lost tie deti sú megasuper :D by som povedala, že až sexy :DD môže byť dieťa sexy??? ty brďo... :D čo som šiši? :D
ale fakt sú sexy:D
no nič :D
lost, ešte mi napadlo, že potiahnuť každý tanier nejakou špeci fóliou a po dojedení by sa stiahla aj so špinavými zvyškami :D
ja som nedavno predal zeleny (5mW) :D ale riad stym umyvat nesiel :D
frflu ale pri spravnej vychove sa im da uz vela veci vysvetlit. (podla mna) :D
lost, ty nás chceš zabiť ?:D
prečítam si ten príspevok ešte dva trikrát a mala by som to pochopiť :D
ale nie :) no tak napíš knihu...ako správne predbiehať ..taká asi ani neni ešte :D
ale no tak, systém, tiež si bol raz decko :D
a od desiatich rokov je to práveže najhoršie, to mi ver :) ideál je tak 5-6 ročné :D
to už sa aj oblečie, aj nakrmí
mladšie sú nesamostatné..a staršie zas frflú :)))
osobne mam radsej vodica co ide rychlo ako ten co brzdi premavku ...
je to aj vedecky dokazane ze 85ty percentil rychsti je matematicko-statisticky najbezpecnejsi :)
50ty percentil je o kusok (ale nie vela) nebezpencejsi
dnes sa mi vies co stalo?
idem si z obce, ja prvy predomnou nikto, idem si 55kmh.. za mnou ma dobehla fabia, musel ist min 65.. a tak som si povedal juuchuu, dalsi blb ktoremu ukazem ako sa mu stracam na horizonte (vysvetlim neskor) a za nim bol land rover (velke SUV, dzip proste) a ten ih ned za tabulou predbiehal fabiu (ja som uz bol v procesie strasenia fabie z mojho kurfa) a rover si myslel ze predbehne aj mna.. pred nami ani oproti nam nebol nikto v okruhu 1km.. cize mohol ak by chcel, moja konecna rychlost aj tak nebola nad 100kmh.. ale on sa urazene zaradil za mna a tlacil sa na mna.. tak som skusal kedy to vzda.. a niekedy pri 120-140 asi, uz neviem presne.. a potom som spomalil na cca 100 nech si teda ide ale on musel cakat na zakrutu + plnu ciaru kde je odporucana 50-60 a tam ma dal v 120..., sice oproti nic neslo atd.. ale princip bo ltaky ze:
naco sa sakra niekto sanzi predbehnut niekoho tesne za obcou? ved aj analfabet vie ze kazdy sa za obcou predbieha.. a kedze to bol pezincan, odhadujem ze mal ten najmensi motor, nejaky s 80konmi a na dizel.. cize s tym moze ist niekam a nie predbiehat takto amatersky.. (tym myslim, ze predbiehat ked je jasne ze aj predbiehany akceleruje, ak by s tym predbiehal na rovinke v konstantnej rychlosti, tak prosim)
a teraz to vysvetlenie.. ak ja niekoho predbehnem na okrske, tesne za obcou, prejdem si 5-10km rychlostou 100-110 maximalne a on ma 1km v obci dobehne, kdezto ja si drzim vzdy maximalku v obci 50-55, ako je to mozne ? a on ide na okrske 80..
prilis to komplikujem, ale smejem sa vodicom co jazdia v obci 65kmh a mimo nej 75kmh.. alebo pri najlepsom 80kmh..
to akoze na spotrebu? nech potom odlozi auto, ale toto je v mojich ociach nebezpecnejsie :)
nebezpecnejsie ako ked si ja idem 200 na prazdnej dialnici.. ale za agresivne predbiehanie nedaju pokuty, to sa tazko dokaze a kameru este asi nevideli..
proste o tomto by som vedel narozpravat viac ako telenovela.. a to nejazdim vela..
a ten land rover isto neriadil nejaky mladik, cize zase ma nasral starec.. :D iste.. stary vodic je rozumnejsi.. jasne.. a ja som cinska kralovna..
nehovorim ze ja chyby nerobim, no snazim sa z toho poucit :) ale nech mi nikto neberie prazdne dialnice :D ved len podporujem akonomiku.. ;)
:D myslel som si :D:D:D ja napriklad nemam rad deti do takeho hmm 10. veku :P
jeeeeeej...to sú akí chutučkí chlapci :D takých mať doma, tak ich stále hryzkám :))