Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
system, ty si tu novacik, ze? alebo niekto s novym nickom? Obcas stracam nit :D
podme riesit duhu :) alebo nieco pekne :) :D
Inko, ja som v jeden den vstala a "nefungovala" mi prava noha :(...pod kolenom, nevedela som ju ohybat... myslela som, ze som si ju natiahla, alebo sa zle vyspala, al enechcelo to prejst a chodilo sa mi coraz tazsie, vcera rano som vstala a nevedela sa postavit, a to trapenie kym som sa postavila...akurat som iba dopochodovala do kupelky a vysablila sa od tej bolesti...tak ma zaviezli k lekarovi...no nvm, z coho to bolo, a co to presne je...ale dnes to bolo naporovnanie...uz som sa mohla aj po vonku prejst, vazne som od radosti bez seba :D...len dufam, ze tie lieky to nielen tlmia, ale aj liecia... Ale clovek je fakt "troska" tvor a ozaj najcennejsia vec je zdravie nase...
laurina, ja sa bolesti nebojím vôbec :D
ale skôr o tie výsledky..predsa len mi vŕta v hlave to, že ma posiela na kontrolu tak skoro... je tam "niečo" ...vraj nič hrozivé, ale 100% istota tam nie je:-/ ale nemyslím na to
jéj dobrá víla :) tak dneska sme baby v prevahe :)
a u teba všetko v poriadku dopadlo?
systém... moje obľúbená hláška... po týždni špina opadne :D treba to nechať na samočistenie alebo si počkať ten týždeň :D
Ludia, sami lekari...aj ja som vcera pobehovala po lekaroch...ludia su trosky, co narobime, ale lauri, drzim ti palceky, mna take veci tiez vedia pekne vydesit :-/
Lost- ja som dnes tiez taka hladoska, tak tu nerozpravaj o jedle :D
laurina... po pol roku sono prs:-/
niekedy sa ludia v praveku umyvali v piesku vraj a potom ked zistili ze to ide lepsie vodou tak sa umyvali vo vode. co ine moze byt nahradene vodou ? myslim ze nic :D su veci ktore sa nahradit neda :) nejaky gel ? ale ten gel musi byt vyrobeny tiez len z vody abo z coho :D