Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Nenavidim banky :D
Idem si zrusit ucet a obe a ohanali s tym, ze musim ist tam kde som si to otvaral :D
Normalne ze svinstvo :D
A sranda ako sa im zmrazi usmev na tvari, ked poviem ze chcem si zrusit ucet..
To si tych 7 eur radsej podam na sportku, lepsie vyhodene peniaze ako za ucet ktory mam inde zadarmo..
Ved ja im tam prinesiem 10eur v 1 az 2 centovkach a s radostou zaplatim 2% poplatok tj 20 centov :D hlavne ze ich oberiem o cas :D Avsak maju citacku, tak to nema vyznam :(
ojka, tou hrôzou v petržalke myslíš našu školu, však? :D
iné hrôzy tam snáď ani nie sú... (keď nerátame binghama :* )
krpci, idem si dať poslednú donovalskú partičku pokru, lebo včera som ako prvá vypadla :D
adios:)
lost, ideme do pezinka a z pezinka, mozno sa cestou niekde uvidime :)
lost ako mozes zabudnut na vypalne... :)
ja debiiiiiiiiil....
idem do BA a zabudnem povybavovat to co som chcel :(
tak naco som tam isiel? :D
dnes mam silny den...
1. zle odbocim na opacny smer na dialnici, krasne som sa povozil 35km zbytocne
2. takmer ma zabil MLADY PABLB co na (odhadujem to na 50konovy dizel, gold, r.v. 1999) odstrelil v mojom pruhu, ak nespomalim cca na 50kmh, uz som si myslel ze "aha, budem slavny, budem na titulke noveho casu a potom ze "to bude vtipne ak obaja zastavime na nulu, lebo sa nebude vediet kam zaradit"
3. ihned ako som vosiel do podzemneho parkoviska EuroEvy som to velmi olutoval.. ved moje auto nie je siroke, ale co taky 200-210 cm siroky Elvisov Cadillac? Ten by sa tam nevosiel asi.. Strasne sproste to tam maju.. kilometer miesta a oni take uzke katakomby, no nic, nemam to tam rad..
4. chcel som vybavit este nieco ine, ale samozrejme ze uradnici pracuju 4 hodiny denne, menej ako kazdy druhy den v tyzdni, a este za toto ich mam platit ?!
ale bod 5 ma poteseil :D az cestou domov na trojprudovke som si uvedomil ze "husta premavka = piatok ?!?! " :D
piatoook :D
no hura :(
system, a husle su tvoje hobby? ci by si chcel na nich hrat? skusal si to uz ?
nemam husle :D
novidis :)
-------------------
ach tak chcem vediet hrat :)
-odkaz odstránený-