Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost..pozri, ja som tiež proti bankám, ale najmä centrálnym a napriek tomu to študujem..neboj sa...narobím tam poriadky :D
jaj, to bolo v auparku, volks a unicred..
ktovie ake pravidla su to :) este som ucet nerusil, tak ale pravdupovediac je mi to fuk, pokial tam maju klimatizovany priestor tak tam pojdem :D
ale napr v istych bankach (asi vsade) nemaju radi ani ked vyberam peniaze :)
ale ich pristup je fakt drzy....
vub - studentsky ucet za 30c (ale staci vybrat z nevub bankomatu a hned -1,20eura, toto uz mam dlhe roky a platim si z toho inkasa atd..)
otp-asi pred 2 rokmi som tam zalozil stud. ucet a vlozil tam 20 eur :D no zatial exekutor neprisiel, ale neviem sa dostat do IB, aj to musim zrusit..
vols-zamestnavatel mal tu banku, ale uz tam nerobim aj tak
unicred-to iste
postova-to mam ani neviem na co
slsp-vyssi urok na beznom stud ucte ako inde, stud ucet len za 35c
mbank-vyborny sporiaci ucet za 0,9% no avsak bol vyssi, nad 2% ak si pamatam ked prisli na trh
zuno-dnes naj urok, ze 1,8% :D
tatrabanka-nenavidim ich IB, je to smejd
(nie vsade mam ucet, ale bud ja alebo clen rodiny, tak mam mensi prehlad, ale banky casto menia podmienky, nechce sa mi to uz sledovat, no nedam 7e len tak do luftu pre nic za nic, to je blbost)
pytam sa kvoli tym ochotnym pracovnickam, nechce sa mi verit ze by bolo potrebne ta posielat na inu pobocku.
jajka001_
no ja som skusil vela bank uz :)
vacsina z nich bola tak nastavena, aby som nic neplatil (napr cosb, staci by som si z mbanku poslal na csob, odtial na inu banku a odtial na mbank a odtial spat na csob a uz splnam kriteria na ucet zadarmo.. ale aj tak sa mi csob nepaci, asi ju tiez ztusim, i ked to mam "zadarmo")
lost v akej banke mas ucet?
lost, vydrž ešte rok, a vybavím ti špeci bankové produkty:))
a ako to že si musel ísť na tú konkrétnu pobočku? s tým som sa zatiaľ nestretla
a čo budeš mať teda keď si to zrušíš?