Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, ojka :D chodíte po nesprávnych miestach :D
ale nie..ja viem..všade je bordel...a tiež neznášam, keď sa povaľujú odpadky po cestách..lenže ľuďom je jedno..
však v singapure bys nezahodil nič na zem :DD
Inkognito
maju len 3 pobocky na celom SVK pokial viem.. tusim BA a niekde na vychod :D (ale nie, tusi mze zilina a martin? ci mozno niekde kosice, ktovie.. ) tak isto ako mbank
len dufam ze zuno nepojde cestou mbanku.. ze za 1 rok budu uroky zas pod 1% lebo potom kam ist :D asi do ponozky vlozit peniaze..
tak ale zuno.. to je taka banka ze je tam viac zakaznikov ako bankarov :D kdezto vacsinou je to praveze naopak :)))
beru zakaznika menej "seriozne" v zmysle slova ze kludne aj tykaju atd.. alebo beru veci tak viac humorne a nie tak vazne a bez emocii ako z beznej banky :) a to sa mi na nich paci najviac :D
čo ja viem lost... tak keď máš k účtu aj kartu, tak sa čaká aj na to, že ti možno prídu peniažky, nie len, že ty platíš..skrátka najskôr sa zruší karta..spracujú sa zvyšné transakcie a nakoniec sa zruší účet... tak to majú a basta :P
takže v zune sú takí milí ľudia? :) a zuno má aj nejakú pobočku? :D veď ja som bola v tom, že ani nie :))
staci prekrocit hranice a hned je vsade cistejsie :)
kazde sidlisko ma smeti..rozhadzane a dokonca som v dedine nasiel macdonald sacok, ktory bol minimalne 30km daleko od miesta povodu ...
a to tam stalo minimalne mesiac..
cize ludia su horsie ako svine.. osobne by som najradsej ruky dolamal tomu co to takto zhodil na zem, lebo to nemoze byt clovek, to musi byt prasa a ten je extremne nebezpecny pre spolocnost....
ale smeti su vsade.. uplne vsade.. minule som videl ako jednemu nestastlivcovi na dialnici skocil nejaky igelit na kapotu.. no velmi prijemne.. alebo roztrhane pneu vsade po ceste.. proste cele slovensko je smetisko :D
ojka, prejdi sa občas po vlčom hrdle a zmeníš názor :D
no tak dievča, neviem kade sa ty túlaš:D ja si tie smeti a špinu jaksik ani nevšímam, alebo nechcem všímať..neviem no:D keď niečo ľúbiš, tak so všetkým :))
inak, skončila som na krásnom treťom mieste, sesta hrá poker iba druhý deň, ani pravidlá neovláda a vyhrávala jedna radosť :D
zdravíčko
inko, možno som moc "fajnová", ale pod petržalskou hrúzou si predstavujem aj ten bordel všade naokolo... a to si vlastne zväčša robia aj ľudia sami, ale im to až tak moc nevadí asi nevadí ako mne...
ono, z hlavných ulíc vyzerá všetko tip-top skoro,... ale poza paneláky, to je hrúza... ešte aj stromy sú ovešané smeťami ako vianočné stromčeky... tade som šla pred pár rokmi prvý a posledný krát.... (-:O
lost, to zrušenie účtu o 30 dní po zrušení karty majú asi všetky banky tak... je to iba kvôli tomu, aby sa stihli spracovať všetky transakcie... to nie iba u volksbank