Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
oj ja este taku pol hodku minimalne :D nic nove, prsi u nas :D ale to je stare :D
čau chlape, i ty ešte buntošíš?
nazdar ludze :D
to ja sa niekedy začnem hlasnejšie rozčulovať, a normálne aj pred tým človekom, že čo sú to za spôsoby, a priateľ hneď, že potichšie, že ma dosť počuť a ostatní sa čudne obzerajú a ja ešte na to, že nech,...
už len ked vidí, že jak sa na tie všetky odpadky dívam, tak už len taký káravý pohľad na mňa hádže :D
nuž ale tak ja si nepomôžem....
ojka, minule so mvencil psa vecer, a z nicoho nic par metrov predomnou padla nedofajcena cigareta :)
no tymto ludom, byt vo funkcii, nasmiesto platenia nafty smetiarom - poslem ich na bahamya a nech si ludia hniju v tej spine :D len nie kazdy je taky prasak no.. nabuduce asi fakt zacnem robit cirkus ked nieco taketo uvidim :D uz len z recesie, ako sa zachova ten previnilec :)
jo, jo, zuno ma pobočku samizda v ZA v OC Mirage, ale nie som si istá....
inaaak, tie ohorky... to nielen ľudia v autách... minule som zostala taká zaskočená,predomnou kračala taká pani, vyzerala slušne, seriozna, pekne poobliekana, no taká panička... no lenže dofajčila a šup s tým na zem... asi sila zvyku, lebo popolníkový kôš bol od nej možno meter... vrrrr
inak, to trnavské vyzerá fakt oveľa oveľa krajšie, niektoré tie maľby vyzerajú naozaj perfektne (-:O
inko, ale človek by si myslela, že s v tom pokri taká "zlá" kvoli nám, aby si bola čo najskôr pri nás , heh