Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:D
inko,na záhradníckej len vystupujem,... potom zo 2 minútky pešo a som v práci
a čo sa týka BB, to je veľmi pekné mesto... nepoznám ju celú, len pár častí, ... ale keď som si pred pár rokmi chcela vybrať, kde by som radšej študovala, tak som chcela tam, lebo sa mi tam viac pačilo ako v BA. No ale čo sa týka petržalky :DDD keď prižmúrim všetky 4 oči, a odmyslím si tú hrôzu, čo sa mi tam protiví každý deň, tak je tam tiež fajn, sú miesta kade sa rada prechádzam, a mám to blízo do školy :DD
inak, mne teraz veľmi učarila Banská Bystrica... až tak moc, že na pár minút som bola v tom, že "tu ja ostanem žiť".
ojka, tomu sa hovorí šťastie:)
pracuješ na záhradníckej? na tú ja mám najhoršie spomienky:( kedysi som tam tiež pracovala...fuuuuf...veľmi zlé :D
binghi, áno, musíme im to mesto trochu odprotiviť:)
ale zase, ja som petržalke ešte na chuť neprišla :D ty tam žiješ odmalička?
chcem domoooooooooov :(((((
lost, ja pri "mojom cestovaní" nemozem mat (falosny) pocit istoty, ze sa mi nieoc podobne nemoze stat, ani náhodou, už mám svoje skúsenosti.... aleee, do lietadla by som sa bála asi nastúpiť, neviem, zmiešané pocity
system, asi sa dosť nudievaš tieto dni, už aby to slniečko riadne vykuklo... mám takého tušáčika, že to bude čoskoro, neboj.
binghi, inko,.. ja tiež neznášam, keď niekto povie Blava - Blavák....
akože netvrdím, že to je najkrajšie mesto Slovenska, ale určite nie je škaredá... kto chce, tak si tam to pekné nájde, a basta , no nie?
tak musim vas dat trosku do poriadku...ja vam dam taku hnusnu bratislavu... !!! :)))...nahodou...je pekna...a petrzalka tiez :))
inko...tak tak..ziadna blava :))
auf viedersehen
ked sme pri rychlosti ;)