Prečo ešte nespíte?

lost

ty si tehotny alebo co :D

ze zobudim sa lebo som hladny :D

to sa mi este snad nestalo :D

ani hlad ma nevytiahne z postele :D

lost

dufam ze tam v tom velkomeste ktore volate BA mate nejaku restauraciu aj o takomto moonlight shadow case otvorenu :P

bingham

ja si toto dojem...a pomalicky pojdem znova spat... :))...len som sa normalne zobudil na hlad...a pri tom som si dal pred spanim aj tvaroh...a tak....no neviem...ale dostal som chut na masko ;)

lost

123nezufaj

ja mam vykopavku mobil, ale mam aj vykopavku kameru, ktora zabera 1MB per second a to je nehorazne vela aj ked mam prakticky nekonecno miesta na PC ..

ale ked budem na cestach, tak toho miesta nekonecno mat nebudem, preto sa snazim nejak rozumne skonvertovat, ale ako vidim 1500Kbps a ohromne to straca kvalitu... to je mizerne..

ale 1 hodina videa na 4GB, to je zrut miesta :D

mam taky malicky netbook, ten ma 1kg, idealne na moje lamrave ruky na ceste, lenze ma len 60GB HDD a tak kruto mikro mini srobiky, ze nemam taky maly srobovacicik a ani swiss knife nepomoze.. ale zistil som, ze tam ide este mensi mikro mini nano HDD o velkosti 1.8" co je hroza, lebo v takej velkosti 1000GB nezozeniem... aby som mal dost na foto + video ked sa rozhodnem pre mensi vylet.. a externy disk zo sebou nosti, no neviem neviem, to je dalsie kilo, to uz neunesiem.. a kvoli tomu kupovat novy netbook sa mi zase nechce :D

proste katastrofa s tymito PC technikami :D uz to zacinam nenavidiet..

lost

otras toto :D

ved si este pamatam ako za mojho mladi, ked som chcel super hity, stiahol som to z 1 stranky..

teraz?

teraz netusim odkial to tahat, na torrentoch su hyper-packy a potom kazda pesnicka ma 50 mutacii...

kto to ma triedit :D

a windows 7 ma nechutne rozmazane pismenka..

lost

vidim ze Ing. sa neucia, len plagiuju..

ak by sa ucili tak by vymysleli novy funkcny sposob ako zjednoduchsit zivot a nie ho komplikovat..

lost

4 ci 5 music kanalov a ani jeden nestoji za nieco.. grrr..

tisice music v pc a mozno 100 stoji za to... grrrr

neznasam ked si chcem vychutnat hudbu ale nemam to pripravene :D

to je ako ked dostane clovek straaaaaaaaasnu chut na vyprazany karfiol a musi si ist do obchodu kupit suroviny a makat na vyprazani A AZ POTOM moze jest.. no toto :D

a toto mi ma ulahcit zivot?

toto ?

ved je 2011 dpc a vsetko je take komplikovane..