Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

ojka..takto ty teda pracuješ? :D vidím, že podobne jak ja :))
dneska ja tu nejaký kľud :)
a tie tvoje prášky na spanie sa mi nepáčia, aby si vedela! :D

ojka

Zdravíčko (:
inak, chlapi, Hypermarket TESCO Petržalka,Lamač,Zlaté piesky - NONSTOP O T V O R E N É ((; myslim, že tam by sa na jedenie niečo dalo kúpiť :D
Inko, tak dik, ty mi takto podkopávaš autoritu pri "spánkových" metódach,... pche, ale aby si vedela, dnes v noci som náhodou aj spala, a dokonca viac ako 3 hodiny :DDDD i keď priznávam, niečo som si musela "hodiť do seba", takže to načisto nebolo :DD

[zruseny1]

no bingham, až tak smelo by som netvrdila že v BA sa dá v hociktorom čase najesť :D akurát tak v pizzérke Malí Františkáni a ešte fakt možno na pár miestach, o ktorých neviem :)

bábätko bolo v noci hladné? a tvarožtek mu nestačil? :D

ojka, jasné, žiadne ulievanie nehrozí :) ale nech to platí aj pre teba:D

[zruseny1]

lost...tá dedinka..začína na aké písmenko? :DDD nože prezraď... lebo aj ja som bola tiež na dedine :DDD (1200 obyv. cca) :D
ja ti dám takú krutú náhodu...tsss :D akože stretneš mňa a máš zážitok na celý život..a ne že krutá náhoda...krutá!...hm...krutá?!?! :D

nezúfaj, tebe ojka radila ovečky rátať? :D no to mi príde smiešnô, keď ona chúďa sama nevie spávať :)

lost

ake mate vonku pocasie? niekto z trnavy? musim asi ist vencit psa :( ale dufam ze neprsi... nevidim totiz uz velmi von oknom, je tam moj odraz :-O to je asi znamenie :/