Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

nezufaj..presne tak..už sa môžem smiať, pretože som porobila všetučko čo bolo treba, šéf dovolenkuje..je mi sveta žiť:)
a ty čože si taký vyrehotaný? :D nekopla ťa nejaká ovečka? :)

lost a aký žáner máš rád? podľa mňa počúvaš niečo na spôsob System of a down...uhádla? :)

lost

123nezufaj

melodic / vocal nepoznam ale trance ano..

hod nejaky link na youtube alebo nieco, nejaky vyborny sample :P

123nezufaj

lost nahodou aj ludovky su dobre take rusnacke su pecky :) by si sa vyblaznil vazne :)
Take nieco ako melodic trance alebo vocal trance poznas? :) No tak to je moja hudba :D ale okrem toho pocuvam samozrejme vsetko, ale musi to byt v danom zanri kvalitne :) napr. taky rap u mna sance velmi nema :D :D
Co sa toho pocitania tyka asi od polovice som uz neratal ovecky po jednej, ale som sa na to vykakal a odhadom som ich do ohrady pustal tak cca po 10 :D lebo som uz nemohol vydrzat. Fakt tam smrdelo :D
Dam Ti radu :) od ojky si nenechavaj poradit :D :D nebud naivny ako ja :D

Laurinka ahoj mas pekne meno :) Dame Ti skratku Inka? :D Ale asi nie lebo to by som uz bol dočista zošalety :D i Inka i Inko :D uz vela by bolo :D

Inko ak si sa posmiala tak to je len dobre :) posmiat sa v pondelok predpoludnim je ina slasť :D :D

123nezufaj

Pekne ranko alebo den? :D to je jedno :P

lost pevne verim, ze este spis lebo to co si vyvadzal v noci :D Porozpravat sa sam so sebou nie je najhorsia vlastnost  ja to dokazem tiez, ale nie az v takej miere :D
S tou technikou mas pravdu. Vsetko len komplikuju. Niekedy som mal jeden program na vsetko a teraz uz musim stiahnut 5 programov nainstalovat ich a zistit, ze to pyta nejaky licencny kod a ine dristy :D za vsetko len peniaze chcu. Potom to musim zas odinstalovat a az na 6 pokus stiahnem program co je full verzia a co je aj v pohode :)
Tu hudbu co som stahoval tak neviem ci by sa Ti pacila.

Inko veru dal som na radu a pocital ovecky, ale som urobil chybu :D napocital som ich cca 138 741 hrozne a kazda bola rovnaka ta ovecka, kazda rovnako meeeekala no to bol des :D ja na luke sam v ovcami, smrad tam bol nehorazny :D
Nabuduce to urobim tak, ze budem pocitat hole zeny v obchodnom centre a budem im radit co si maju na seba obliect resp. kupit :) kazda bude ina. Jedna bude mat cierne vlasy druha bude blond. Jedna svetla a druha tmava :) a budem v tom obchode s nimi sam :) bude tam klima a bude tam voniat :D :D
prajem Ti pekny den v praci dnes :) snad nemas narocny den a domov prides s usmevom.

Chlapci v noci o jedle ste sa bavili och :D dobre, ze som tu uz nebol lebo asi by som si vzal cokoladu co o druhej ci tretej v noci by nebolo vôbec dobre :P