Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, rovno poistky? :DDDDD tak to by sa mi už nechcelo vstavať a ísť ešte aj za poistkami, dobre to mali vymyslené :DDD klobúk dolu (((:
gn

lost

Ako jemne na teba idu ojka :D

ze shasnut svetlo :D

nie ako moji rodicia, ze szhasnu.... poistky :D

tak gn :) a uspesny tyzden :)

ojka

ou, už sa u nás na izbe zhaslo, to je dosť silný náznak voči mojej osobe, abych to tu vypla a ťahala do postele ((((: tak pekné sny vám zvyšným prajem, ja idem do zcvoknutia do nekonečna rátať ovečky, bru noc (: a úspešný začiatok týždňa prajem (;

lost

Inko, no ja len v nejakej dedinke :)

Ma to menej obyvatelov ako 1000 :P

tak to by bolo fakt kruta nahoda :D

ale bol som so sesternicou a som sa najskor zlakol lebo paranoja :D

uz sa aj bojim hovorit ludom meno svojho psa, lebo ma relativne exoticke.. teda aspon vzdy sa takmer kazdy sokuje a opyta sa znovuvyslovenim jeho mena a otazkou :D

neviem ale nechcem aby ma niekto nahodou spoznal :D to by bolo blbeeee :D

tak gn :)

inac ten FB.. no pekne pekne to zerie cas :) sefovia musia mat radost :D

ojka

vas.cas.sk
Najväčší závisláci na Facebooku: V Európe sú to Česi.... "Česká produktivita práce zaostáva za priemerom EÚ aj napr. za Slovenskom. Veľa ľudí sa v práci fláka, nudí a kráti čas tým, čo je poruke...."
:DDDDD to aká sranda :D
Inko, ja som proti nemu bezmocná, dobre vieš, že na neho máš vplyv len ty ((((:

[zruseny1]

brú noc! :) zajtra sa dokolotočujeme lost :D už musím, zase mi skončili návštevné hodiny tejto stránky :D

[zruseny1]

nene..lost ty prvý napíš :DDD
na tom čo ide spätne som bola včera :D
ojka, malý retiazkový? ale no tak..čo som bábovka? :D sme sa točili jak blázni
a nemala si ho pustiť :D ale už spinká :) tak nech sa mu pekne chrapká:)
idem aj ja pomaly, zajtra prácička :)

lost

no najskor napis ty kde (to by bolo fakt nemozne aby to bolo na rovnakom mieste :D) ja na takej vezi, , tiez asi retazak ono to je 2 miestne a islo to hore tocilo sa to a potom spat dole :)

ojka

inko, no on zdrhol kvoli tebe, lebo si sa dlho flakala :DDD
ejha, a vy takí kolotočiari? no veru, na akom ste boli? s pravdou von... malý retiazkový? :DDD