Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

najzaujímavejšie z minikalenáriku je vždy to, ktorá "celebrita" čo oslavuje :D nejaký trololo z hornej dolnej oslavuje 30tku :D
ale páčia sa mi tie medzinárodné dni všeličoho :)

aa..tak krpatý už zdúchol preč? to už ani do polnoci nevydrží? treba ho vytrénovať :)

ako sa máte? ja som bola dneska na kolotoči juchuu

ojka

jej, nezufaj, hej, hej, som veľmi rada, že aspoň niekomu spravia radosť tie kalendáriky a páčia sa (:
noooo, a moje opakované mudrovanie znie: pekne všetko povypínať, otvoriť okno-balkon, s kľudom s ľahnúť, začať rátať ovečky do zblbnutia a zaspať (((:

123nezufaj

No necham si poradit kludne ak mas nejaku radu ojka pre mna :) ale len tak v ramci normy poprosim lebo nemam rad ked zena mudruje :D :D :D

PS: dakujem za minikalednariky neviem ci si si vsimla, ale som Ta tu chvalil, ze sa mi to paci :) fakt je to sranda si precitat co v ten dani den je vyznamne :)

ojka

nezufaj ((: a teba prečo bolí hlava, ti dám prednášku jak systemovi, čo treba :DDD no akom som písala, môj čas sa tu kraaaati, muhahahaaaa ,..... (:

system

bingy: moja mama roby v klenotach a zaraba tak polovicu ;) ... dufam ze spravim toho posrateho Bc. a bude tych 700 :D