Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aj ty? :D a kde????? :D
ja na reťazáku so synovcom :D ale ja som mala väčšiu radosť :))
najzaujímavejšie z minikalenáriku je vždy to, ktorá "celebrita" čo oslavuje :D nejaký trololo z hornej dolnej oslavuje 30tku :D
ale páčia sa mi tie medzinárodné dni všeličoho :)
aa..tak krpatý už zdúchol preč? to už ani do polnoci nevydrží? treba ho vytrénovať :)
ako sa máte? ja som bola dneska na kolotoči juchuu
jej, nezufaj, hej, hej, som veľmi rada, že aspoň niekomu spravia radosť tie kalendáriky a páčia sa (:
noooo, a moje opakované mudrovanie znie: pekne všetko povypínať, otvoriť okno-balkon, s kľudom s ľahnúť, začať rátať ovečky do zblbnutia a zaspať (((:
No necham si poradit kludne ak mas nejaku radu ojka pre mna :) ale len tak v ramci normy poprosim lebo nemam rad ked zena mudruje :D :D :D
PS: dakujem za minikalednariky neviem ci si si vsimla, ale som Ta tu chvalil, ze sa mi to paci :) fakt je to sranda si precitat co v ten dani den je vyznamne :)
binghi, myslíš, že fešanda tvoja už nedojde? (: tak pekné sny ti želám (:
nezufaj ((: a teba prečo bolí hlava, ti dám prednášku jak systemovi, čo treba :DDD no akom som písala, môj čas sa tu kraaaati, muhahahaaaa ,..... (:
bingy: moja mama roby v klenotach a zaraba tak polovicu ;) ... dufam ze spravim toho posrateho Bc. a bude tych 700 :D
kedze sem neprisla moja bambulka...idem uz aj ja spat...dobruuu :))