Prečo ešte nespíte?

system

ja sa najviac v ambulancii zubarskej bjim toho ze budem mat prilis dlho otvorenu hubu a zasekne sa mi sanka (zvykne mi v nej pukat kem usta do koran :D ) nicoho ineho sa nebojim :D nech si vrta kolko chce hlavne nech robi prestavky aby sa mi nezasekla gebula :D naposledy mi robila za 2 tyzdne 7 zubov bez inekcii a pohodka :) (to som nebol pri nej 5 rokov preto :D ) a este mam ist trhat mudrosti ale nemam cas, nechce sa mi tak to odlozim o rok :D

ojka

ked spomínate zubárov, ja mám také šťastie u nich, lebo na preventívky sa u našej nikdy neobjednáva, a treba prísť ráno na blik, no a toho roku čo som tam bola, tak mala dovolenku :D som to mohla mať už na začiatku prázdnin za sebou, pfff... takto ma to bude strašiť tá povinnosť až do posledného augustového týždňa....vrrr

inkognito.

system, ano budem na teba spomínať veľmi často :D až kým ju nedopíšem... a aj u vás v košiciach máte takých pohotových profákov, čo hneď odpíšu a reagujú na maily? :D

system

ja som dneska cakal hodinu a pol v autoservise aby mi zaplatal vyfuk na mojej " formule " a po hodine a pol mi povedal ze mam prist zajtra rano :D :D niekedy sa cudujem v akom vesmire to zijem :D :D

inko:

taky privlastok mi este nikto nedal :) cenim si to snad si na mna pri pisani diplomovky spomenies :D ... ach ale ked si ja spomeniem na skolu chyta ma depka cas sa krati a ja nemamv ybratu bakalarku :( pisem profakom nech mi napisu informacie vseci ma maju na haku

lost

system

dobry napad, platim stovkou od zajtra na benzinkach :D:D:D

a nech mi teda vydaju :D

no raz som mal namale ale nenasiel som ziadnu decentnu benzinku, tak som musel na jednej natankovat za 1euro.. mozno by ma aj pustil, ak by som vytiahol 500vku :D:D

inkognito

nj, ludia su nepoucitelny, ale ved.. vyuzi to ;)

inkognito.

no a ešte len počkaj keď príde na rad moja diplomovka :D že monetárny systém..to sa ti bude štikútať do rána do druhej:) chúďa moje :D