Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Jakubko hej? :D No pekne meno :D
ach trdla :D Inko. moje meno uz nehovor tak nahlas ! :D jemine ako ti to mam povedat :P ma zlostis ! :D
:))) no ja uz sa ani tvarit nemusim, kedze kolegyna je na dovolenke, takze pekne zavriet dvere do officu a hypnotizovat hodinky, kedy bude cas na obed...
system prestan ma drazdit :D to, ze Ti dala inko kosom neznamena, ze nemôzes zabojovat :D ci chces aby ziarlila tak si si vybral ojku? :D
A neviem Inko mi povedala, ze sa tu nezvykne parit kazdy s kazdym, ale akosi sa mi tomu nechce verit :D :D :D
kurník šopa :D od vás sa odtrhnúť :D
lauri aj ja sa tvárim že mákam, ale nie je čo robiť..nikto nevolá, nikto nepíše...:) ty tiež nemáš čo? :)
systém, zlatíčko :D teba mám stále v talóne, lebo vieš, tá veštica... mi raz dávno vravela, že muž môjho života sa má volať jakub:D a kedže si jediný s takým menom, ktorého akože poznám, tak aj s tebou rátam :DDD škoda že si mladší:D
dobre, už teraz naozaj... PAPAAA všetkým :D
ojka my sweetheart kde si ?
Laurinka nie su tu len kocky ak si si nevsimla, ale su tu aj mladenci ako napr. system a nezufaj :D nechces sa im trosku povenovat? :D
jaaaaaj to babätko :D ta to nic potom :D no nic ostanem za na ocot nevadi :)
idem sa napapat :)
inko. : takze bingy hej ? no OK ! :D:D:D ako chces :D