Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

Inko na kolkych forach ty este frcis, ze si ma stale s niekym pleties hm? :(
Binghama nepoznam takze neviem v com by som Ti ho mal pripominat, ale snad to bude len nieco v dobrom :)

weva a inko nabuduce aspon napiste kuk ked budete citat aby sme vedeli, ze ste v poriadku :P

Inko aky film si pozerala?

[zruseny1]

no veru háklivá :D chcela som sa pôvodne v tom tak viac vŕtať, a dať tam svoj názor, s ktorým by asi vedúci tak či tak nesúhlasil... ale asi to budem predsa len ladiť do takých neutrálnejších tónov..lebo aj s bakalárkou som sa toľko vytrápila...a kto to ocení? nikto :)

wooow tak ty si na treťom už stupni? mňa to tiež strašne láka...veľmi by ma bavilo aj ostať učiť na škole, ale...ALE :D
niekedy jej mám už aj po krk :)
ja prácu s robotou nekombinujem, pracujem len cez prázdniny ..cez školu moc nechcem, ale vidím že budem musieť, lebo šéf už teraz hovorí, že so mnou ráta aj do zimy:D
a ja keď som videla tú debatu o autách, tak som si pustila film:) a dobre som spravila, pekný bol...

Aký smer študuješ, ak to nie je tajné? dvom vám to ide ľahšie, nie? :)

Weva

Ajajaj - banky, to je teraz hakliva tema :) vela zdaru!!! Ale i ja som kedysi kombinovala pracu s robotou, inak to neslo.

A uz som dostudovala - teda skusam sa dokopat k PhD ale teraz budem mat radsej baby-projekt na starosti. Mam cerstvych 30.

V noci som tu bola len na skok, a ked som videla ako fici debata o formulkach akosi ma nic vhodne nenapadlo - ze podla mna ci je ta spotreba vysoka, poistne nezaplatitelne a tak, tak som si radsej citala...

[zruseny1]

ale veď si raz hovoril, že máš teraz prázdniny.. zase som mala haluze? :D

inak ty mi niekedy veľmi ale veľmi pripomínaš binghama :) sranda

[zruseny1]

Weva ty tiež končíš školu? teda si tiež v našom veku? :D paráda..sa tu pekne zbierame pomaličky :))
nezúfaj, ty už si skončil alebo ťa ešte čaká nejaký ten rok na škole?

[zruseny1]

najlepšie sú otlačky ráno na tvári :D a nie a nie sa toho zbaviť, kým sa človek vymoce z domu :D

nezúfaj, tak si si sa musel veľmi dobre vychrapkať:)

Weva, mám Menový systém centrálych bánk:D aaaaaach..ale nijak som zatiaľ dnes nepokročila odvtedy ako som sa rozhodla, že začnem :D

Weva

Nezufaj - no lepsie ako klavesnica na cele - pekne v perinkach sa dobre spi, najma rano :)

A Inko o com pises diplomovku? Fiha - Ty si teda motivovana, mne sa to nikdy nedari sa dokopat.. to budem radsej pracovat :-/