Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
haló ha ha ha
haló lo lo lo
haló ha
haló lo
haló haló
matelkooooooo:)))
kto taam? :D
Tam nikto nie je. Iba tu >_>
Halo lo lo lo?
Halo la la la?
Je tam niekto?
este 20 minut - a potom hadam bude nejaka zeleninka... to nezufajove kuriatko s kolienkami by som si teda ale tiez dala... aky sadizmus si to tu vsetko predstavovat...
Este nam tu aj tepovali a nejako to tu divne smrdi - skvele na zaludok :(
Tak dobru chut vsetkym este raz!!!
PS: pocasie v BE nestoji na vela, ako sa vravi cez vikend 30 stupnov (15 v sobotu a 15 v nedelu :-/).
jiiiha..prišla mi konečne práca na stôl :D a teraz budem makať jak fretka:) tak sa lúčim rýchlo aj ja :)
majte sa
akurát som sa chcela spýtať, že kam sa vyparil nezúfajko :) že už asi papá:) tak pekný deň aj tebe a dobrú chuť... neboj, ojka určite nezabudne ani na kalendárik :D
Ja mam uz navarene :) kuraci perkelt a k tomu cestovinky.
Dobre dievcata prajem Vam este prijemny dnik :)
Ojka nezabudni na minikalendarik dnes :) snad si ho v noci stihnem precitat :)
ahojte :)
no ja nijako :) variť budem až dnes večer keď sa vrátim z práce a z babskej jazdy :D
teraz som si otvorila obedárik, kde mám obed ešte od maminy :)
dala by som si niečo poriadne zeleninové...ach, nejaký baklažán..alebo tekvičku
jasné, teplá strava musí byť..mne aj v našej školskej jedálni chutí:D ja neviem... tiež všetci frflú... či to len ja som možno absolútne spokojný človek a neriešim? :D
tak dobrú chuť všetkým:)
to je super, užívaj si spánok kým môžeš:)
ale snáď budeš mať dobručké dievčatko a dovolí ti potom tiež spávať.
času mám dosť:) odovzdávame to až niekedy v marci apríli... ja mám vlastne možno takú 1/4 hotovú..písala som veľmi komplikovanú seminárku minulý rok na skoro tú istú tému a môžem to celé použiť do diplomovky
to počasie vás tam dlhšie trápi? alebo iba teraz? veď v Belgicku by mala byť príjemná klíma :)
Ako vzdy vyvarovna, ale mame dobry vyber - maso, ryba, vegetarianske jedlo... Ludia furt frflu, ale nie je nad to ked ti niekto strci teplu stravu pod nos za relativne krestanske peniaze (ok relativne, ale stale lacnejsie ako v restike).
Ty ako?