Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No to mas vzdy tak - ze akademia, citacie, officialne stanoviska, tazko sa cituje nieco co nie je 500x potvrdene a akoze "seriozne".. ale nejako sa tie praktiky na svetlo Bozie dostat musia!!! Drzim palce! A ako to mas este casovo? Dokedy musis mat hotovu?
Ja sa nestazujem, je nanic byt daleko od nasich ale odkedy som tu nasla moju lasku je to o nas a my sme rodina a proste bojujeme... Len keby to pocasie bolo lepsie.
No a nespac? Odkedy som tehotna nemam problem zalahnut o 20:01 haha!
ona je šikovná, určite jej to tam ubehne rýchlo:)
čožee..už je pol dvanástej? :D je čas ísť papať..juchu:) čo dobrého dnes varíte, hm?
ojka maka teraz :) tak Ta aspon takto na dialku pozdravujem a nech Ti to tam zbehne :)
až taká superžena nie som, lebo tú ihlu som nenašla :D verím že si niekde pekne oddychuje ...zapichnutá v koberci:) sviňucha jedna
ano, filmík to bol pekný:) židovská tématika nikdy nie je zlá :) samozrejme na Schindlerov zoznam nemá nič
heej..aký outsider?! nežartuj..už si v klube nespáčov
Wevka, ale ved aj ja som tu este outsider. Som tu mozno len tyzden, mozno ani tolko nie. A ozvi sa jasne :)
Weva, no totižto ja som hccela spracovávať hlavne také materiály ktoré moji vyučujúci nečítajú... sú tam popísané všelijaké skryté praktiky... no ale kedže ony sa držia iba oficiálnych výročných správ a ostatné je pre nich tabu, nebudem špekulovať:) lebo skončím ako môj spolužiak, ktorý mal tak dokonalú prácu, že to až nevedeli vedúci prekusnúť a dostal veľmi zlé hodnotenie
noo, tak aj robíš už nejaké prieskumy? :) možno ti aj toto fórum na niečo bude :D len nezabudni potom citovať prispievateľov :D
a s robotkou si spokojná teraz?
Nezufaj - ozvem sa najblizsie, slubujem... ja som este taka placha, kedze som este taky outsider :-P
My sme super-zeny - najdeme i ihlu v kope sena (ze Inko :))
Fiha, ten film som chcela vidiet ked siel v kinach - doporucujes?
prepáááááč :( už budem pozornejšia:) to vieš, je tu veľa nových ľudí a nestíha to môj malý rozumček spracovávať
jasné, len v dobrom mi ho pripomínaš, veď on je také zlatíčko :D
oukej, napíšeme "kuk" :) ale o nás sa netreba strachovať...sme silné ženské, však weva:)
a film to bol tento
www.imdb.com
po dlhom čase nie horor :D
ojka, ty si potom pozri ten Rituál..chcem vedieť čo si o tom myslíš:)
Hm, ja sa v tom co sa deje tusim uz ani nevyznam - vsetky tie nepokoje na burzach a teraz zasahy Europskej centralnej banky a podobne. No a vlastny nazor - ako pises, zase je lepsie dat do toho i nieco osobne, lebo inak je to len prepis uz danych faktov, ale bez nejakeho vyskumu a dotaznika a vyhodnocovania mi to tiez veduci ofrflal, ze bud alebo... Venujem sa EU studiam a v ramci toho viac doraz na zdravotnictvo (haha, preto tu trcim ze vyskum verejnej mienky - zartujem)...
Ja som robila dokonca full-time, ale ako skola tak i v robote mi to boli ochotni tolerovat. Bolo to uz par rokov dozadu a mala som fakt stastie. Dnes by na mna asi pozerali, ci som sa zrazila s konom, ze mozem byt rada ak mam robotu a nie si vymyslat podmienky.
Aky film si pozerala?