Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

ojka zalahol som a zaspal som :) mam pekne odtlacky na tele :P vselijake ornamenty :D

Inko bolo im to divne kde su dievcata ved sa pytali :)

Macca

Sakra. Pridem rano a hned novych 100 prispekov :P

Ste neskutocniiiii....

Kto to vyhral? Netusim :D

Vyhercovi vsak zasielam peknu ruzu |^_^|

@>-^---

[zruseny1]

dostala som geniálny nápad..idem si písať diplomovku :) aspoň na chvíľku :)
systém, budem ťa omielať najbližšiu hodinu :) buď mi nápomocný :D

[zruseny1]

mám známu, volá sa Apolónia. Dlho sa jej páčil jeden hošík, a keď sa spoznávali a predstavovali..ona povedala: Ja som Apolónia, volajú ma Apolína, Apolča... a on jej na to : HA HA HA vtipné a ja som Fantomas :)

ale mená aj tak nie sú podstatné podľa mňa, niktorí síce tvrdia že výberom mena sa dáva dieťatu aj nejaká tá povahová vlastnosť...hmmm ..neviem no :)

[zruseny1]

:DD keď budeš listovať nemecký telefónny zoznam, tak tam bude samá Ulrike :D

no a tu prichádza na rad stará známa fráza...:D hlavne nech je to zdravé :D
:)

Weva

No vsak to ze nie je Slovak, pochadza z Nemecka a tak najst meno co sedi v SK, DE a aj BE je dost narocne... Ale uvazujeme o niecom netypickom, lebo vsetkych Liliany, Natalie a Laury su tu pomaly ako naklonovane :)

Uz uvazujem, ze chytim telefonny zoznam a kym z neho nevyberiem neprestanem listovat :D

[zruseny1]

dievčatko teda:) ach... tuším chcem aj ja bábätko! :D
a chcete skôr klasické mená, slovenské alebo niečo iné, nevšedné?
ja raz budem mať možno Kamilku :)) alebo Lindu, a páčila sa mi aj Eliška, ale to už máme v rodine

a ty máš priateľa z Belgicka? alebo on je Slovák?

Weva

Haha, Inko myslim, ze sminecky-handricky a tak by bolo i na mna prisilne kafe, ale detske mena suhajov ako tema iste tiez nadchne :)

Je to baba - ako inak :) Aj ked brali by sme oboje (ja som dufala v posilu babskeho tabora doma, tak sa podarilo).

A NIKDY som si nemyslela ze bude take tazke najst tomu krpcovi meno!!! Este mame par mesiacov, tak hadam sa nakoniec nejako volat bude :)

[zruseny1]

presne tak Weva..práca čo šľachtí..ani radšej nepoviem akú zábavku som si vymyslela na dnes :DD
ale tentokrát to bude bez ihly :)

Weva a už aj vieš či to bude chlapček alebo dievčatko? mená vybrané? hovor hovor:))) ja mám už vybrané mená pre svojho syna...len ten syn ešte chýba :D

ojka, no nech ti to rýchlo ubehne v prácičke:) jasné, potom sa zastav na kus reči, síce dneska ťa tu už asi nezastihnem..po práci frčím za kamoškami :)