Prečo ešte nespíte?

ojka

takže minikalendárik?
Inak, dnes deň pre vás všetkých ako stvorený lebo je:
Záhaľčivý deň - resp. Deň lenošenia (: (takže ako vám to dnes šlo?:D)
Dnes si pripomíname i smutnejšiu udalosť, druhé výročie banského nešťastia v Handlovej, kde zahynulo 20 robotníkov /-:
Narodky dnes oslavujú/by oslavovali i títo zaujímaví ľudia:
Ján Luxemburský (715) - český kráľ, luxemburský vojvoda
Henri Nestlé (197)- áno, áno, dobre tušíte, bol to zakladateľ "mňamkového" svetoznámeho veľkopodniku "NESTLE" ((-: máte radi tie sladké veci od nich?
Janko Kalinčiak (189) - známy slovenský spisovateľ, kamošš Ľudovíta Štúra (z našich stretoškolských čias si hádam každý spomenie na humoresku Reštavrácia)
maďar. spisovateľ žijúci na SVK - Zoltán Fábry (114)
sloven. spisovateľ Vladimír Mináč (89) - istého časy i predseda MS
ďal. sloven. spisovateľ Vladimír Ferko (86)
László Nagy - slovenský politik jak repa (: (63)

ojka

Príjemný podvečer želám (:
Tak banda moja, čože ste to dnes postvárali?
Macca, to vieš jak sa hovorí: "kto neskoro chodí"... tak ten potom nevie, kto mal 27 000-ci príspevok (((((-:
nezúfaj, a čo za ornamentiky si to po sebe mal? aj ti to nejaké "útvary" pripomínalo? :D a ďakujem za pozdrav, mne to v práci vždy rýchlo ujde, lebo stále tam niečo robím... (;
Inko, ten Rituál si určite pozriem, ale neviem veru, kedy nájdem čas, aby som si ho stiahla a ešte aj v kľude pozrela... teraz mám také rozlietané dni všeliaké ((:
wewa, nezufaj,... a môžem vyzvedať, že čo vás pritiahlo na zdravie.sk? ako ste tu na to natrafili?
Pre maccu, inko, wewu a všetkých ostatných: www.youtube.com ((((-:
a áno, áno, o chvíľku i kalendarik pribudne :DDD

[zruseny1]

Weva..no výnimočne tak skoro končím... a som tu od ôsmej... ale boli aj dni keď som tu trčala do pol jedenástej do večera... proste som nemohla nechať nejaké veci nedokončené, moja chyba:) a teraz nemám čo :D

hmmm..babská jazda už musí byť:) po roku sa stretnem s kamoškami, ako za starých dobrých intrákovských čias...tak ja frčím..maj sa pekne Weva :)

Weva

Teda to sa niekto ma ze do 16:00 :)
Na kedy vlastne chodis do roboty?

A babska jazda dnes ma nejaky konkretny dovod, ci proste len babska jazda?

[zruseny1]

Weva ja pendlujem medzi BA a NZ..teraz je to BA:) ano ano, tiež tu je nuda... ale iba do šestnásť nula nula

dobrú chuť, ty vlčica:)

Weva

:)))

hahaha..

No jo, nuda v Brne (teda i v BA ci BE ci vlastne kde to ste kto? Inko?)

Ja som dokonca tiez mala robotu, tak som sa vynimocne neflakala... a teraz mam hlad ako vlcica.

Co nove na rodnej hrude???