Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:) nech to ide lahko
Ach baby vy by ste len stale chudli :) ale si zapamätajte, ze my mame radi ak je za co chytit :) a je aj do coho kusnut :D radsej budem kusat do mäkkeho ako do kosti :D
Neboj laurinka musis len vychytat potraviny, ktore sa Tebe hodia. Na trhu je teraz kopec potravin a je aj vela predajni co sa specializuju na rôzne diety urcite si najdes potravinu Tebe vhodnu a navyse bude aj chutna :) Postudujes aj receptiky a tak si zvyknes, ze ani nebudes vediet ako :)
Si predsa nejake sikovne ziena no nie? :) Smelo do toho.
Inko :) dakujem za odpoved ;) mas to u mna :P Tak nech sa Vam situacia zjednodusi :) drzim prsty :*
No losta a ojku asi neprekona nik :) jedine inko ak by sme sa velmi niekedy posnazili :P
Schvalne inko o com sa Ti teda tuto noc snivalo? :) Za strazenie si neuctujem nic :) Napr. ty si ma vyplatila svojim usmevom uz hned z rana :)
Takze pises s lavou rukou, ale inak robis vsetko pravou? To je zaujimave :) Ja napr som pravak, ale hodit do dialky napr. kamenom lavou rukou neviem vôbec :D :D uplne sa pri tom citim ako neschopny :) a s pravackou to ide po ako ma :)
Je sobota krasne slnecno :) co tak ist sa niekde opalit? Skus vyuzit to co Ti ponuka momentalne Tvoje mesto :) Ale kedze si ostala v BA tak tych moznosti mas tam vela :) Uz len sa niekam vybrat a mozno nejaky spontanny plan Vas po ceste napadne a bude to stat za to :)
Laurinka lekar Ti chcel len jemnym spôsobom naznacit, ze nemaš pit :D :D :D
Ja sa idem o malu chvilu strihat :) a Vam prajem krasnu sobotku deturence :)
a jak všetci chrápete, no podívajme sa
spánok je pre chudobných, či ako sa to vraví? :)))
peknú sobotku..ojka ty daj potom aspoň vedieť, či si v poriadku dostestovala... "prezvoň" tu :D