Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

neviem, či je to zrovna job snov, mne by to isto nevyhovovalo, pretože musím chodiť medzi ľudí
:)
ale určite je on s tým spokojný:) nesťažuje sa, práve naopak

jajka, ty máš menšie deculo? :) aké staré? asi to bude iba také krpaté, keď to poriadne nechce papať:)

lost

jajka001_

wow, taky obed... az som z toho citania hladny :D ... ejha... az teraz som si vsimol ze budu dve hodiny :D to by vysvetlovalo vela veci no :D

a maly nechal kura? :) akurat to najlepsie? :))

to je ako moj brat (13) :D on si nalozi len zemiaky a maso necha tak :D nenavidel ryzu, ale casom to zacal mat rad a teraz radsej zje 100g ryze a 10g masa k tomu :D

a ja by som to robil praveze skor naopak :D

lost

Inkognito

jaj tak:) potom ma vybornu pracu, drzim palce nech sa mu co najviac dari :) taka praca sa uz blizki k pracu dream jobs, vsak? :D

ja som si na druhu stranu povedal, ze je cas trosku poupratovat :D ale pes ma taha von :D :D :D

jajka001_

no, takze co som navarila:
opekane zemiaky - nasolene, nakorenene,narascovane, napaprikovane
kura s orientalnym korenim, osmazene na cibulke, k tomu kapia a kukurica
opekana cibulka, kečup, nakrajana šalátová uhorka, malinovka
no a to moje, male, zjedol len opekane zemiaky, kecup a kukuricu, ako vzdy :)
idem si spravit kafe a porozmyslat co s nacatym dnom

[zruseny1]

zuzic..ty si taká mladá gazdinka už? :) u nás boli hody minulý týždeň..ale s ničím som nepomohla :(( prišla som domov a už bolo všetko hotové ... dlho som vtedy pracovala

takže ty teraz velíš v kuchyni?:)

zuzic_

dneska tu mame hodyyy:D ludkovia tu sa pece v plnom prude, bublanina, suche pecivo hotove, uz len kuracie prsia vyberem z rury a dokoncim jablkovu tortu a je to:) sice to neni ani v najmensom ako na dedine ale aspon trosku;)
no nezufaj takze si sa pytal co mam na plane v najblizsich dnoch len som nestihla odpovedat:D takze teraz dva dni tie hody, neviem ci sa dostanem k netu vobec:) a buduci tyzden som par dni v BA, v pondelok o piatej rano musim byt uz v meste takze tak:) majte sa zatial, musim ist ratovat tie prsicka v rure:D :D

[zruseny1]

lost, on cez víkendy pracovať nemusí, ale má teraz toho dosť... ale robí si pauzy kedy len chce... napr. si zabehá, ide si nakúpiť, ostrihať sa...
a teraz som ho išla mrknúť:D a hrá sa na pc zasran :D má pauzičku chvíľku

lost

Inkognito

a to ma pracu na cely den?

ja ked som robil na PC, vlatne na ntb, tak obcas som to robil tak, ze ked som niekam musel ist, tak cestou som sa zastavil na odpocivadle, nieco urobil, zatial co sa to loadingovalo som isiel dalej.. ale idealnejsie je pracovat vo vlaku, tam sa to aspon da pocas cesty :D

preto hovorim, ze by mali vyrobit taky PC, ktory by sa dal ovladat vyhradne myslienkami, to by bolo super :D:D

[zruseny1]

nezúfaj, tu bratislavu som nemyslela ironicky, milujem to tu :)
no dobre, keď bude spln najbližšie, budem tu do rána :D vtedy nemôžem spávať...tak budem rada aj tu tiež so mnou pobuntošíš
jajka, lenže on pracuje z domu (IT), tuto vedľa mňa sedká.. takže mi je ľúto ho tu nechať samého... ale jasné, potom niekam vybehneme... asi iba dokúpiť zásoby jedla :DD ale aj to je niečo..ach jaj...
lost:D možno to bola vidina....možno sa to stane :)))