Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, tiez mavam take sny:) jedna z dalsich pozitivnych veci na tomto svete
inko, a co ze frajer pracuje, on by tiez trcal doma kvoli tomu ze ty musis pracovat? urcite nie. sprav si pekny den:)
No tak budes dnes doma ja len, ze si sa tak tesila na vikend, ze ostavas v BA skoda by bolo ak by ste niekam nesli :) Ved aj priatel musi sa aj Tebe venovat nie len praci :) Cas jeden pre druheho je strasne dôlezity :) ale zas nemôzem nieco hovorit len kvoli jednej sobote takze to tak ani neber ano? :)
Len sa chcem opytat to si myslela vazne alebo ironicky s tym, ze ostavas v milovanej BA lebo teraz som na pochybach ako to je vlastne :)
No niekedy by si si mohla urobit somnou taky den a boli by sme tu do rana :) a urcite ak by nas niekto videl, ze sme tu tak by ostal tiez :) vies ako to chodi :)
Na nedelu??? Tazko povedat kura pecene je uz viac menej asi otrepane co? :) Hmm celkom na chut mi ide segedinsky gulas alebo aj cervena kapusta mi ide na chut :) nieco uz do zajtra vymyslis :) ale kuracia polievocka ta k nedeli patri neodmyslitelne :D
tak tato noc bola iny hardcooooore...
zaspim ked som poslal poslendy prispevok +- netusim mozno o 02..
a rano BUDIK?! ja ze "sibe mi?" a pozeram ze nie.. len niekto vola :D
a ja som mal tak super perfektny sen, asi ako nikdy predtym v danej kategorii :)
snivalo sa mi totiz, ze som sa zobudil :D
avsak.. vsetko bolo uplne ine.. a az tak ine, ze som si hovoril "toto nie je mozne! toto je sen!" ale nie a nie prist na to ako sa z toho sna dostat (myslim ze nepomohlo ani stipnutie? :D netusim) a potom som isiel von pozriet svet a ten vyzeral znacne inak, napr tam nebol obchod, ale nejaka elektraren a cely svet vyzeral ze je na pokraji zrutenia anarchie.. a ludom som tam kecal ze "ved ja som z ineho alternativneho vesmiru" a len sa smiali :D:D a jeden sa ma pytal ze "ves stipol si sa? snivas!" a ja ze "ano ved som si aj rezal ruky a nic" :D i ked pri pohlade na ruku nic.. zvlastne, nechapem kto to za mna daboval :D
ale vyzeralo to tak neskutocne realne, ze som tomu aj uveril :-O
taketo psycho scifi sny su fantasticke :D jaaaaj a ja som sa uz taaaak potesil, ze dostanem Nobelovu cenu za najdenie inej dimenzie :)
asi som mal prilis dlho spustene discovery Science vcera :)
ale to by ma zaujimalo co sa sniva vam :D ci som jediny psyho v tomto :D
nezúfajko :) Ďakujem zlatý si
no ja sa snažiť môžem koľko chcem, ale ak ma láme na spánok, ťažko odolávam, takže spolieham sa na teba..že to dotiahneš aspoň na to tretie miesto v nespaní:) pred cca dvomi mesiacmi som mala také nespavé obdobie..vtedy som tu otravovala aj o druhej tretej :)
aa tak.. mám veľa možností ako prežiť sobotu, ja viem... ale napr.môj frajer má veľa práce, tak potom sa ťažko niečo vymýšľa mne samej... a so spolužiakmi ani nie som moc v kontakte :( keďže oni sú všetci na intráku a už majú svoj program...nechcem sa im do neho votrieť.. a naj kamošky teraz v BA nie sú.. a keby aj boli, mala by som výčitky, že frajer pracuje a ja si užívam víkend :( takže dneska asi nič:)
lauri, tú diétu drží moja spolužiačka..nepije a neje skoro nič, chúďa..to isté čaká aj teba? fuf... tak to chce veľa sily
jajka, ja dnes nevarím nič..zlatá priateľova mamina nám priniesla včera navarené:) ale neviem čo zajtra spravím..ach poraďte niečo na nedeľu:)
nooo, kedže tu už zajtra nebudem, tak hodim minikalendárik na zajtra :
bude Medzinárodný deň hádania, podpichovania a posmeškovania (tak dúfam, že tu bude kľud :DDD)
a začne takisto Medzinárodný týždeň jazykov,
pred 64 rokmi bol založený Pakistan a narodky bude oslavovať am. herečka Halle Berry (45).
Tak banda, ja sa s vami lúčim a prajem vám krásny zvyšok víkendu a i ten ďalší týždeň, majte sa (:
Si skromna a to sa mi paci :D
lauri, tak to teda želám, aby všetko šlo jak po masle a zasa bola uplne fit (:
nezufaj, no ja by som si priala krásne počasie rovno do konca prázdnin, ja som skromná (-:O
sama si to napisala, znamena, ze v to veris :) verit v pravu lasku je dôlezite :) je to tam jasne, ze je to tam :) Ked bude najjasnejsia obloha pozri sa tam a uvidis, ze je vsetko v poriadku :) Ja sa obcas tak pozriem :)
Ale je to tam a to je hlavne :)