Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

:) ojka tak ked prides dnes na vychod dufam, ze so sebou nevezmes aj to zle pocasie lebo ak take pocasie vydrzi cely den tak sa tu mas na co tesit :) fakt a nezabudni ked pôjdes okolo zakyvaj mi :*

langose mnaaaam tie som nemal uz ani nepamätam. Hlavne na kupalisku to chutilo najlepsie :D :D

Laurinka a ja, ze to ty sa vydavat budes :D :D a tak schvalne kedy sa budes ty? :D

ojka

zdravíčko (:
nezúfaj, u nás napr. krásne slnečno nie je, krásne vonku leje (-:O to nie je moc dobre....heh
Lauri, a prečo musíš takú dietu držať?
jajka, čo sa bude dnes variť? dnes všetko v rukách maminy, budú langoššše ((-: mňam
a čo u vás ostatných bude na obed?

123nezufaj

Verim, ze pomôze :) Asi si taka otapena trosku co? :) No snad preberie k zivotu :)
Mnam kuracinka nikdy nic nepokazi chude mäsko fajne :) Nechaj si potom chutnat :)
U nas je nadherne vonku :) Ani mracika na oblohe niet :P

jajka001_

chuti fajn,
sk.wikipedia.org
co budem varit? vytiahla som kuracie prsia, asi ich dam na drobne kusky, nasolim nakorenim na sposob ciny a k tomu bud ryzu alebo zemiaky a nejaku zeleninu

123nezufaj

Laurinkaaaaa waaa ty sa vysantis :) tak gratulujem som nevedel, ze sa ides vydavat :)

jajka_ a chutil ten caj? :) Ja nie som znalec cajov ja ked pijem caj tak len zeleny neosladeny :D
Ja dnes varim gulaš, ale nie polievkovy, ale taky hustejsi normalne ku knedliku a ty co dnes kuchtis? :) Aku si mala noc?