Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
asi A :)
lost ja s tebou plne suhlasim. Je bezohladnost ak nejaky debil toto robi. A neviem ci to dokonca aj nieje trestne. Ale nie som si isty.
chlapiská, dneska tu bduete v prevahe? :)
lostidlo, teraz si také zlostidlo, usmeeeeej sa :D kašli na tých sprostých ľudí... aj náš suses sa vyžíva v pálení všelijakého smradu
gerodorm, no kusok ďalej som od gelnice :D dopraj tým zúčastneným trochu radosti v akejkoľvek podobe:D
systém, no spusti:)
no ale ja nemienim trpiet niekoho smrad :)
seriozne... nemienim hazardovat so zdravym mojho psa a seba..
ako si moze niekto dovolit palit nieco take? (neviem co tu palia, no smrdi to dost, je to vsade.. v okruhu 1km)
ja by som taku spodinu strielal ... fakt strielal..
alebo nie.. napojil ich na dychaci pristroj a tym smradom otravil...
tu uz fakt pomoze len jedine, presne z coho si robili vtipky v Panelaku ci kde to, modre sluchadla a vzor 58.
cavte je tu niekto ? potrebujem radu :)
lost, ber to z tej lepsej stranky. U nas v Gelnici nieje nezvycajnostou ked palia nie drevo, ale mokru travu, plasty, pneumatiky, PU,... Neviem ci si niekto mysli, ze ak odpadky nacierno spaluje a priotravi cele mesto tak bude platit menej za smetie alebo co.
Ja som na disco nikdy nechodil, a na "Jarmocnu veselicu" uz vobec nie :D
Budem sa chciet-nechciet prizerat a hlavne "pripocuvat"
90% zucastnenych najma v neskorsich hodinach budu podnapity kvalitne opaleny slovensky spoluobcania z miestnych uniombuniek :D
Neviem odkial si, ale este mozes prist si zatancovat :D Koncit to ma az o druhej :D