Prečo ešte nespíte?

Gerodorm

lost ja s tebou plne suhlasim. Je bezohladnost ak nejaky debil toto robi. A neviem ci to dokonca aj nieje trestne. Ale nie som si isty.

[zruseny1]

chlapiská, dneska tu bduete v prevahe? :)

lostidlo, teraz si také zlostidlo, usmeeeeej sa :D kašli na tých sprostých ľudí... aj náš suses sa vyžíva v pálení všelijakého smradu

gerodorm, no kusok ďalej som od gelnice :D dopraj tým zúčastneným trochu radosti v akejkoľvek podobe:D

systém, no spusti:)

lost

no ale ja nemienim trpiet niekoho smrad :)

seriozne... nemienim hazardovat so zdravym mojho psa a seba..

ako si moze niekto dovolit palit nieco take? (neviem co tu palia, no smrdi to dost, je to vsade.. v okruhu 1km)

ja by som taku spodinu strielal ... fakt strielal..

alebo nie.. napojil ich na dychaci pristroj a tym smradom otravil...

tu uz fakt pomoze len jedine, presne z coho si robili vtipky v Panelaku ci kde to, modre sluchadla a vzor 58.

Gerodorm

lost, ber to z tej lepsej stranky. U nas v Gelnici nieje nezvycajnostou ked palia nie drevo, ale mokru travu, plasty, pneumatiky, PU,... Neviem ci si niekto mysli, ze ak odpadky nacierno spaluje a priotravi cele mesto tak bude platit menej za smetie alebo co.

lost

nech uz pride ta ocista, kriza, anarchia a dufam ze budem mat pokoj..

alebo si kupim tatry ako j&t

uz chapem ich dovody

lost

dnes je mozno spln, ale to taha reatardov do vzduchu...

ako je mozne ze na sidlisku niekto pali drevo, stiplave, ako posledny zobrak ?

nech ide do teplych krajin ked nema na plyn, hlavne ze sa ukazuje na 120% ze on byva v RD v meste

grr, nenavidim ludi...

Gerodorm

Ja som na disco nikdy nechodil, a na "Jarmocnu veselicu" uz vobec nie :D
Budem sa chciet-nechciet prizerat a hlavne "pripocuvat"
90% zucastnenych najma v neskorsich hodinach budu podnapity kvalitne opaleny slovensky spoluobcania z miestnych uniombuniek :D
Neviem odkial si, ale este mozes prist si zatancovat :D Koncit to ma az o druhej :D