Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
maros, tu bolo cez den cca 33, tiež slušné...
fíha, tak u vás sa na baráčiku riadne maká, na zimu tam budete mať už teplejšie (: hm, no vidíš, domovníčka šikovná, sa vynašla....
Tak tu cez30 stupnov a to dnes bolo cca 36 stupnov okrem vody sa tu vela robit neda:)
Nam tiez zatepluju spojeny barak.ale v dvoch firmach...dva vchody uz zatepluju......my sme mali kurvu domovnicku a dnes byva vo vlastnom rodinnom,
beriem späť, vonku je min. uctyhodných 25°C... týmto chcem teda ešte viac apelovať na dobrovoľného ovievača, keď už ani chladnejšia sprcha nezaberá....
maros? inko? čo sa stalo? to som nejak nezaregisttrovala... ale ja som vždy rada, keď sa tu ukážeš (;
ja si prosím ovievača, a nemusí byť ani profesionál, prosím, prosím.... to sa nedá ani v posteli takto ležať, a to vonku ukazuje ešte min. ctihodných 20 stupnov...
nezufaj, ja si porobím zajtra klasické sobotnejšie upratovanie, pozaváram uhorky a rozhodla som sa, že nebudem robiť NIČ, som sa rozhodla, že mám narok na zaslúžený pokoj a sladké nič nerobenie, a čo ty? (((:
ahojte deturence :) ked je clovek lepkaci od tepla nie je nic lepsie ako fajna sprcha :D to len tak okrajovo inak som sa Vas chcel opytat, ze co zajtra planujete? Nevymyslime nieco spolu? :) Vsetci do jedneho? :D Nestvite ma :D
ojka:)
Sorry........inko mi pokazila naladu a uz nemam velmi zaujem sem vobec reagovat,aj ked obcas mi to neda :)
Ja mam momentalne dovolenku mojich snov :)
Ty sa pochval ako sa mas:)
lauri, pekné sny prajem, a zajtra nech sa tá svadobná "žúrka" riadne vydarí, nech je to pekný svadobný deň i noc (:
Maroškooo, no ahoj (všimol si si , že som ťa neoslovila "starým" menom? :D) už si sa dlho neukázal, ako prázdninuješ? dovolenka? (: